Jesenický podzim
29. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
30.10.2015 14:31
Eleno, díky za zážitek, teď při kafíčku jsem prohlížela Tvé nádherné fotky a článek mě také velmi dojal Tvým upřímným vztahem k přírodě, Vyzařuje z toho na mě hluboký vztah k Tvé domovině.
Hana Rypáčková
30.10.2015 14:24
Krása.I ten kdo podzim nemusí si ho z tvého článku zamiluje...A v Jeseníkách pro mne tak vzácných.
Elena Valeriánová
30.10.2015 13:26
Lidmilko i všichni ostatní, moc si vážím toho, že jste se zastavili a nechali mi tu svá slovíčka. Moc mě to těší. A děkuji za porozumění, které z nich plyne. Je to balzám na duši, mít takové vnímavé čtenáře. Alenko, znáš to někdy uděláš spoustu snímků v jedno ráno a nic z toho není, někdy stačí pár a povede se. Jani, na ten sléz mrknu. Já jsem si ho utrhla do vázy do ložnice a je pořád krásný. A venku taky kvete, dnes ráno jsem se na něj znovu dívala.
Lidmila Nejedlá
30.10.2015 13:14
Milá Elen. Ani nevíš, jak ráda jsem si Tvůj článek přečetla a prohlédla nádherné fotografie. Vykompenzoval mi trpký pocit po článku o statistice. Tvůj článek jde pod kůži, probudí vzpomínky, vizi Jesenických hor i sdělení přátelům o Tvém dětství. Je plný citu. Elen, moc Ti rozumím.
Jana Šenbergerová
30.10.2015 13:10
Ta růžová kytička by mohl být sléz lesní, který u nás lemuje louky a pole a většinou si ho všimnu až na podzim.
Alena Várošová
30.10.2015 12:49
S láskou psaný článek o svém domovu a vzpomínky na dětství i když kolikrát,to nebylo jednonuché,žít tam někde v podhůří Jeseníků.A mnoho lidí dokázalo takhle žít,bylli šťastni a spokojeni.Zatím dnes je to pravý opak.
Děkuji paní Eleno za tento článek,který mnoha lidem přiblížil své dětství.Fotky samozřejmě krásné.
Alena Tollarová
30.10.2015 12:31
Představuji si, kolik to muselo být vycházek, kroků a nepovedených fotek, než jsi to Eleno vychytala do dokonalosti. Úchvatné ...
Radovan Cakl
30.10.2015 12:11
Elen, i já musím přidat svůj komentář k Tvému článku i fotografiím. Ač sám z krásného Českého ráje, musím říci, že Jeseníky mi učarovaly před sedmi lety. S Jíťou se tam rádi každoročně vracíme a Tvoje, Janiny a Zdeniny fotky jsou důkazem a důvodem proč. A co se týká článku, s chutí jsem ho přečetl jedním dechem a chválím.
Alena Vávrová
30.10.2015 11:41
Jako milovnice podzimu, přírody, labutí, krásných fotek a nakonec i samotných Jeseníků jsem velice potěšila oči své a dávám 1*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA