Jesenický podzim
29. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
25.11.2016 10:00
Milá Elenko, krásný článek a ty fotečky nemají chybu. Jsi nesmírně šikovná... :-)
petr stejskal
5.2.2016 09:50
Tohle se opravdu krásně čte. A jelikož mám představivost, vidím tu holčičku se šátkem jak šlape v maminčiných stopách závějemi. Pohádka mládí. I v mém dětství bývaly kupy sněhu na cestách. je faktem,že cestu okolo našeho domu vyhrnul pluh s koníčky,ale zase nahrnul sníh až ke dveřím a tak ven jedině okny . A lopatu a odhrnout cestičku ke dveřím ,aby se dalo jít do školy. Do školy jsem to měl ale jen kousek. Dnešní dětičky vozí rodiče autem i po vesnici. Moji kluci jezdili do opatovické školy a na kolech, v létě, v zimě, za sluníčka nebo za deště. Jinak dík za krásu obrázků přírody. Jeden hezčí než druhý. Je z toho cítil pohlazení. I vlastně tu vůni
Libor Farský
31.10.2015 15:28
Elenko, řekl bych, že jsi zcela na úrovni profesionálních fotografů. Měla bys si na tom založit vedlejší živnost. Navíc Tvé komentáře u obrázků jsou zcela v duchu Tvé stejně krásné rozverné poezie. S úctou okouzlený čtenář.
Zdenka Jírová
31.10.2015 00:45
To jsou nádherné fotografie a výstižný článek o letošním počasí. Jaká asi bude ta letošní zima?
Marie Magdalena Klosová
30.10.2015 19:15
Milá Elen,rozprostřela jste tu přede mnou nádherné romantické divadlo z jesenické přírody.Vyprávění je plné poezie,vzpomínek,ale i reálných obav.Probudilo i mé vzpomínky na dětská léta,kdy jsme rok co rok přijížděli na prázdniny do Heřmanovic a trávili tam,v dřevěné chaloupce dva měsíce.Ano,často jsme využili zejména gumáky a pláštěnky,ale bylo to bezva!A na podzim jsme si zajeli pro kytičku vřesu.Mám ten drsný kraj ráda.mm
Marie Foltýnová
30.10.2015 17:00
Elen,hezký článek,vzpomínání na dětství. Jsou to hezké vzpomínky. Byli jsme mladí,hraví a bezstarostní.A fotografie,nevím,které bych dala přednost.Všechny jsou krásné.A hlavně jsou z přírody.
Hana Šorejsová
30.10.2015 16:05
Elenko, už několikráte jsem ti napsala, že mám ráda především tvé fotografie, které často prohlížím se svými vnoučaty. Labutě máme rádi všichni u nás a moje vnučka obdivuje tvou foto v soutěži, už jsem ti psala. Stejně jako Soňa či Lidmila pociťuji, tvůj hezký vztah ke svému kraji a to je hezké. Díky moc !
Marcela Broumová
30.10.2015 15:13
Eleno, máš dar pozorování a předávání. Milé, přívětivé, snové, pro navození správné nálady se sem párktár vrátím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA