Jaká je moje roční bilance
působení na portálu i60.cz
30. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
2.5.2017 14:34
Dobrý den, ty roky nějak letí...statistika mi opravdu nevadí, pro mne je zajímavá. A pro vás?....:)
VANDA Blaškovič
1.11.2015 16:58
Ahoj, Eleno. Ano, Václava jsem já...:)) Pokud se mrkneš na Můj největší zážitek: Táta bohém, tak pochopíš, proč jsem tak křtěná...:)) Jinak jsem si přečetla Tvůj článek Broňa. Dík za doporučení. Ale já přeci jen raději čtu trochu veselejší příběhy, ne tak smutné. Však víš. Ale jinak hezky napsaný.
Alena Várošová
31.10.2015 23:01
Vando,zdravím z divočiny.Ne jenom číst Tvé zajímavé články a poučné reportáže,ale i někdy zrovna v tomto případě je mnohem zajímavější si přečíst příspěvky lidí a jejich názory,které jsou k dnešní statistice o kilometr delšíí jak píše článek p.Nekvasil.Z toho je patrno,že o Tvé články a Tvou osobu je zájem a jsi na tomto portále populární.
A jestli jsi levandulová,pomněnková, či pampelišková jsi svá.
Já taky nejsem na výpočty,ani na statistiku,ale kdo si ji chce udělat,prosím ať sii ji dělá.Pro mne je to ztráta času.
Marie Magdalena Klosová
30.10.2015 19:38
Václavko,jsi zábavná po všech stránkách.A neomylně vzbudíš rozporuplné diskuze.Jsi jako živá voda.je dobře,že tady jsi,u moře by ses nudila :) !!! Já si sice takovou statistiku nedělám,ale čísla u mých příspěvků mě příjemně překvapují.Nejvíce se raduji z komentářů přátelsky smýšlejících lidí.Měj se hezky.mm
VANDA Blaškovič
30.10.2015 17:29
Mileno, tobě je tam nejlíp....:))) že já blbec nezůstala u moříčka.....pomóóc !...:))
Vladka Steinová
30.10.2015 17:16
Pane Cakle, není to snad jedno, kdo, kdy a jak? Jsou zde i tací, co se zprvu registrovali např.jen za účelem soutěží a křížovek. Z druhé strany měli zájem kvalitní abonenti, ale cosi je odradilo. Myslím, není nutné toto řešit dále. A já už opravdu nemám sílu dále něco komentovat. Člověk je stejně většinou okamžitě umlčen.Přeji pěkný večer, Vla.
Miroslav Štorch
30.10.2015 17:13
Paní Dr.Novakova mám na vás filozofickou a lingvistickou otázku, když jste studovala francouzštinu, ale raději na Ringu, protože se to týká vašeho diskuzního příspěvku a ne článku. :-) Přeji slunce v duši.
VANDA Blaškovič
30.10.2015 17:05
Krásné odpoledne, přátelé! Přidávám statistiku zhlédnutí od včerejšího odpoledne: 573 nebo 753?. Ano, některá zhlédnutí budou i moje, přiznávám se...:)) Jinak prosím o pozornější čtení, aby se v komentářích neopakovalo to, co je již napsáno v článku. I já to dobře vím, že články, které považuji za nejzdařilejší a které vzbudily nejvíce ohlasů, neměly nejvíce zhlédnutí. Ano, ano, je to tak.....statistika je neúprosná, a což až teprve napíši plánovanou prognózu...to bude teprve šrumec!...:)) držme si, prosím, klobouky a bavme se, koho moje statistika nesejří, ale rozesmává...:))Děkuji! K tomu byla určena.... lidičky, kde to někteří žijete??...:) a jak? Jako kakabusové? ..:) Zdravím do divočiny. S láskou vaše levandulová....:)
Radovan Cakl
30.10.2015 17:01
Paní Novaková, vysledováno nemám nic. Jen mě zarazilo vyjádření "že vás už dlouho známe", když jsem jméno pana Otáhala na íčku nezaregistroval. Proto jsem si otevřel jeho profil a zjistil z těch několika málo záznamů datum prvního komentáře u článku. Když jsem se vrátil ke článku a vy jste se vyjádřila o něm jako o nově příchozím, tak jsem jen upřesnil informace. Není to směrováno proti Vaší osobě. Ostatní vyjádření pana Štorcha už řadu měsíců nekomentuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA