Moje říjnové poohlédnutí
1. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
1.11.2015 17:34
Bože,ty seš akční!Tolik kultury já nestihnu za rok co ty za měsíc.Vltava,Rusalka....to musel být krásný zážitek.
A též gratuluji k tvé účasti na výstavě fotek.Můžeš nám o ní napsat trochu víc?Určitě se líbily.
Soňa Prachfeldová
1.11.2015 17:34
Díky děvčata za vaše komentíky, jsem ráda s lidmi, ale léto si nechávám pro sebe, pro toulky Šumavou, u nás jsou to zase naše malé kopečky a to celoročně ,jdem jen ve dvou, /krátké túry se psy/a tak se dobíjím. Alenko V. a teď Pepa louská ořechy a já je vybírám - to jste se trefila :-)
Alena Várošová
1.11.2015 17:02
Moc pěkný článek Soni a fotečky jedna radost si je pohlížet.
Jste aktivní a myslím,že nemáte pomalu ani čas se zahřát doma.A tak to má být.Ne sedět za pecí a louskat ořechy /obrazně/ a nikde nejezdit.Jen tak dál.aspoň nemáte čas stárnout a přemýšlet o nemocech.
Jitka Chodorová
1.11.2015 16:36
Soňo, i já gratuluji k výstavě a obdivuji , co všechno stíháš, přeji ti, aby tvůj elán dál neutuchal, a byla jsi plná uspokojení při tvých četných aktivitách. Krásné fotky.
Hana Šorejsová
1.11.2015 14:37
Soni, máš můj obdiv, jak to stíháš, mám též problémy s časem, a to si člověk říkal, co vše po šedesátce stihne.... fota máš krásná a díky !
Elena Valeriánová
1.11.2015 14:14
Pokud ještě někdo nechápe a usmívá se pod vousy při hlášce "důchodci nemají čas" měl by si povinně přečíst tento článek. Soni, opravdu toho stíháš víc než dost. Klobouk dolů. Hezky se mi četlo a koukalo, jejda, krásné fotečky. Ty já můžu!
Jana Šenbergerová
1.11.2015 14:12
Soňo, jsi nesmírně aktivní seniorka. Přeji ti hodně úspěšných akcí, hodně sil i příjemných chvil v listopadu. Fotografie jsou krásné.
Vladka Steinová
1.11.2015 14:10
Soňo,pěkný a poučný článek, děkuji za něj. I za nádherné fotografie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA