Moje říjnové poohlédnutí

Moje říjnové poohlédnutí

1. 11. 2015
glosa Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Bože,ty seš akční!Tolik kultury já nestihnu za rok co ty za měsíc.Vltava,Rusalka....to musel být krásný zážitek. A též gratuluji k tvé účasti na výstavě fotek.Můžeš nám o ní napsat trochu víc?Určitě se líbily.
Soňa Prachfeldová
Díky děvčata za vaše komentíky, jsem ráda s lidmi, ale léto si nechávám pro sebe, pro toulky Šumavou, u nás jsou to zase naše malé kopečky a to celoročně ,jdem jen ve dvou, /krátké túry se psy/a tak se dobíjím. Alenko V. a teď Pepa louská ořechy a já je vybírám - to jste se trefila :-)
Alena Várošová
Moc pěkný článek Soni a fotečky jedna radost si je pohlížet. Jste aktivní a myslím,že nemáte pomalu ani čas se zahřát doma.A tak to má být.Ne sedět za pecí a louskat ořechy /obrazně/ a nikde nejezdit.Jen tak dál.aspoň nemáte čas stárnout a přemýšlet o nemocech.
Jitka Chodorová
Soňo, i já gratuluji k výstavě a obdivuji , co všechno stíháš, přeji ti, aby tvůj elán dál neutuchal, a byla jsi plná uspokojení při tvých četných aktivitách. Krásné fotky.
Hana Šorejsová
Soni, máš můj obdiv, jak to stíháš, mám též problémy s časem, a to si člověk říkal, co vše po šedesátce stihne.... fota máš krásná a díky !
Elena Valeriánová
A gratuluji k výstavě.
Elena Valeriánová
Pokud ještě někdo nechápe a usmívá se pod vousy při hlášce "důchodci nemají čas" měl by si povinně přečíst tento článek. Soni, opravdu toho stíháš víc než dost. Klobouk dolů. Hezky se mi četlo a koukalo, jejda, krásné fotečky. Ty já můžu!
Jana Šenbergerová
Soňo, jsi nesmírně aktivní seniorka. Přeji ti hodně úspěšných akcí, hodně sil i příjemných chvil v listopadu. Fotografie jsou krásné.
Vladka Steinová
Soňo,pěkný a poučný článek, děkuji za něj. I za nádherné fotografie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%