Moje podzimní poohlédnutí

Moje podzimní poohlédnutí

26. 11. 2015
glosa
Hodnocení:
(4 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děvčata moc vám děkuji, abych nezpychla :-) , zase šidím trochu rodinný život, vše má svůj rub i líc. Jakýsi šotek zapracoval- tento článek byl již jednou zveřejněn : Moje říjnové poohlédnutí a taktéž se jmenuje galerie,
Alena Vávrová
Soňo, máš můj obdiv i úctu. Ať tě tvůj elán neopouští.
Alena Tollarová
Soňo, to je neskutečné, jak jsi aktivní a co všechno zvládneš. Ale je to pravda, co pořád doma. A nemusí přece člověk jezdit bůh ví kam. I skoro za humny je toho tolik k vidění a kultura není jen v Praze. Mě fascinuje ten těžební stroj na fotce. Nemáš nějakou z té nové jezerní krajiny? Nebo mi unikl nějaký článek o ní? A co zeleninka, dobrá??? :)
Jitka Chodorová
skoro bych ti záviděla, jak píše paní Alena, já taky většinou sedím jak pecka doma. Přeji ti hodně elánu do dalších dnů.
Jitka Chodorová
Ano Soňo, taky obdivuji všechny tvoje aktivity, jsi opravdu nezdolná holka, a
Dagmar Bartušková
Soňo, fandím Ti. Hlavně se doma nepopelit jako slepice.
Zuzana Pivcová
nechci v žádném případě říct, že by ses v práci neuplatnila, ale teď v téhle pozici máš zásluhy jako málokdo. O to by zase byli lidi bez Tvé přítomnosti ochuzeni.
Alena Várošová
Buďte ráda Soni,že žijete když máte tolik aktivit a stále jste někde v šumu.Já sedím jak placka doma,přežívám....
Eva Mužíková
Milá Soňo, nádherně napsáno. Ať již Tvé zážitky ze slavnostního koncertu, tak i zmíněná situace týkající se devastace, naší krásné krajiny, vše jsi popsala slovy, ze kterých je znát Tvůj hluboký cit k naší zemičce. Skláním se před Tebou, obdivuji Tvoji všestrannou aktivitu, vážím si našeho krásného přátelství... / Zaťukala jsem po našem rozhovoru na Pepu --- zůstane při snech:(((((( /

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%