Překvapení
8. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
8.11.2015 22:05
Alenko, tak to jsi mne dostala, čtu první řádky a říkám si... to bylo asi tajné, když nikdo nic neřekl. Teprve, ale opravdu teprve, když se tam objevilo mé jméno, jsem prohlédla. Taky jsem si říkala, holky se sešly, Alena dostala za úkol napsat článek.... No povedlo se Ti to. super nápad...a fotky z mého pohledu hezké... jen tak dál
Alena Vávrová
8.11.2015 21:39
Tak to je tedy překvápko hadr! Čáry máry fuk a byla jsem na Kladské ;-)). Pěkný výlet.
Radovan Cakl
8.11.2015 20:12
Aleno, dal jsem si zabrat, ale byl to fajn výlet. Ještěže nám přálo počasí, tak ty fotky dopadly moc pěkně. Příště dej vědět, abych si vzal hůlky, líp se mi šlape ;-)
Soňa Prachfeldová
8.11.2015 20:06
Příroda a pohled na ni, mě vždy potěší, špatně jsi se Alenko koukala, balancovala jsem bez držení - v obou rukou foťáček :-) A ta premiéra fotek z přírody - ujde :-)
Hana Rypáčková
8.11.2015 19:57
Ten penzion na Kladské jsem okukovala, byli jsme tam autobusem od Lunaparku/ kde se tančí/, pak u jezera, rašeliniště a zpátky kolem potoka .Krásný penzion na Kladské. Krakonoš je už v Mariánkách, kolem něj jsme se vraceli.Jó, to jsme ještě měli zdravé nohy.
Jana Šenbergerová
8.11.2015 19:57
Pěkný srazík v místech, která neznám, ale díky docela povedeným fotkám už si dovedu představit. Jen tak dál! :-)
Alena Várošová
8.11.2015 19:45
Hanko,to jsm nepochopila,jestli myslíš vstupné,tak tam nikdo nebyl,kdo by vstupné vybíral. Noha ještě bolí,musíš víc rehabilitovat a budeš jako veverka.
Alena Várošová
8.11.2015 19:42
Jo a to jsme šly všechny čtyři tou kratší naučnou stezkou - trasou,vy zdatnější jste si ji mohli prodloužit.Zuzanko,je to stále do kopků na konec světa,kam to vede dák jsem nepátrala.Je to mezi.Mar.Lázněmi,Chebem z druhé strany,Kynžvartem fakt nevím.To jsem ale ostuda,já vím.Někde po levé straně je nějaká bouda Krakonoš,tam už jsme nejely,bylo nám zima. Možná nám něco víc o tom napíše Lidmilka .
Hana Rypáčková
8.11.2015 19:39
Bohužel na kole ještě ne....Ale nechám se pozvat.Na Kladské dokonce je pes zadarmo:Jenže páníčkové bohužel ne....Moc hezký výlet to byl Aleno. Byl někdo v lázních Kynžvart ?
Alena Várošová
8.11.2015 19:32
Děvčata,děkuji za moc pěkné komentáře.Elenko,opravu jsem poprve fotila přírodu,protože doma s mužem nikam nejezdíme,do přítody nechodíme.Na houby mne někdy doveze a sedí v autě,takže foťák si na houby neberu.Kamarádka taky není zvyklá chodit a toulat se přírodou,takže to jsou fakt moje první fotky z přírody Ćestné pionýrské.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA