Překvapení

Překvapení

8. 11. 2015
cestování Můj příběh výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Aleno, ahoj, máš pravdu.....:)) doháním resty, vybaluji kufry, ale stálo to za to, jako vždy!....:))...vidět zasněženou mešitu je docela zážitek, stejně jako Tvoje Překvapení.
Libuše Křapová
Tak jsem z počátku reagovala jak Eva M. - proč to bylo tak tajné, jak to, že se o tom výletě nemluvilo? Že by se mi až tak vymstilo, že jsem teď na íčku skoro nebyla? Ale po pár odstavcích mi to došlo. :-))) Jsem ráda, že vám všem ten výlet vyšel, dejte mi příště taky vědět :-))))
Helenka Vambleki
Tady je ta kamarádka se zmrzlou nudlí u nosu, to byl ale nápad...na kole! Prdel mám rozšmelcovanou od tvrdého sedla a ruce mi brzy upadnou. Ale příroda byla krásná, tak jen doufám, že se ještě ve větším počtu sejdeme na nějakém dalším výletě :)
Alena Várošová
Lidmilko, cestu já neúčtuji.Nějak Vás vzaly děvčata od Jeseníků Jana Š, je to po cestě,nenapadlo mne,že by jste mohla přijet,jak jezdíte s Evou a Bertíkem.Tak příště a jsem ráda,že jste přijela.
Lidmila Nejedlá
Lekla jsem se, že jste mě sebou nevzali. Tam nemohu chybět, protože to tam znám. Jsem Západočeška Kolik budu platit za svezení???.
Alena Várošová
Paní Magdalen,já tomu věřím,že jste tam byla s námi i když jsem Vás nejmenovala.
Marie Magdalena Klosová
Pěkné a vtipné povídání.Klidně se k vám přidám.mm
Alena Várošová
Děkuji děvčata za komentáře i panu Cklovi,doufám,ýe jsem vás svou vycházkou moc neunavila.Počasí bylo pěkné,teď už by taková procházka se nedala realizovat,jedině s dešníkem.Hezký den
Květoslava HOUDKOVÁ
Na léčení do Marián.Lázních jsem po operaci byla často - vycházka do Tajgy-Kladskou mi tehdy ještě problémy nedělala. Nyní už turistiku (zejm. kopce, schody i vzdálenosti) ze svého života vyřazuji. Lázně i zámek Kynžvart také znám. U hotelu Krakonoš, nad M.L. můžete shlédnout i miniatury oblasti. Všem, kdo ještě stihnou se do ML a okolí podívat, přeji hezké počasí i zážitek.
Zdenka Jírová
Mariánskolázeňské okolí je nádherné, jezdívala jsem do Mariánek často do lázní a do okolí jsme pořádali výlety. Na pobyt tam mám nejkrásnější vzpomínky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%