Překvapení
8. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
11.11.2015 08:30
Aleno, ahoj, máš pravdu.....:)) doháním resty, vybaluji kufry, ale stálo to za to, jako vždy!....:))...vidět zasněženou mešitu je docela zážitek, stejně jako Tvoje Překvapení.
Libuše Křapová
10.11.2015 19:51
Tak jsem z počátku reagovala jak Eva M. - proč to bylo tak tajné, jak to, že se o tom výletě nemluvilo? Že by se mi až tak vymstilo, že jsem teď na íčku skoro nebyla? Ale po pár odstavcích mi to došlo. :-))) Jsem ráda, že vám všem ten výlet vyšel, dejte mi příště taky vědět :-))))
Helenka Vambleki
9.11.2015 21:08
Tady je ta kamarádka se zmrzlou nudlí u nosu, to byl ale nápad...na kole! Prdel mám rozšmelcovanou od tvrdého sedla a ruce mi brzy upadnou. Ale příroda byla krásná, tak jen doufám, že se ještě ve větším počtu sejdeme na nějakém dalším výletě :)
Alena Várošová
9.11.2015 20:14
Lidmilko, cestu já neúčtuji.Nějak Vás vzaly děvčata od Jeseníků Jana Š, je to po cestě,nenapadlo mne,že by jste mohla přijet,jak jezdíte s Evou a Bertíkem.Tak příště a jsem ráda,že jste přijela.
Lidmila Nejedlá
9.11.2015 19:53
Lekla jsem se, že jste mě sebou nevzali. Tam nemohu chybět, protože to tam znám. Jsem Západočeška Kolik budu platit za svezení???.
Alena Várošová
9.11.2015 16:47
Paní Magdalen,já tomu věřím,že jste tam byla s námi i když jsem Vás nejmenovala.
Alena Várošová
9.11.2015 11:37
Děkuji děvčata za komentáře i panu Cklovi,doufám,ýe jsem vás svou vycházkou moc neunavila.Počasí bylo pěkné,teď už by taková procházka se nedala realizovat,jedině s dešníkem.Hezký den
Květoslava HOUDKOVÁ
9.11.2015 04:57
Na léčení do Marián.Lázních jsem po operaci byla často - vycházka do Tajgy-Kladskou mi tehdy ještě problémy nedělala. Nyní už turistiku (zejm. kopce, schody i vzdálenosti) ze svého života vyřazuji. Lázně i zámek Kynžvart také znám. U hotelu Krakonoš, nad M.L. můžete shlédnout i miniatury oblasti. Všem, kdo ještě stihnou se do ML a okolí podívat, přeji hezké počasí i zážitek.
Zdenka Jírová
8.11.2015 22:24
Mariánskolázeňské okolí je nádherné, jezdívala jsem do Mariánek často do lázní a do okolí jsme pořádali výlety. Na pobyt tam mám nejkrásnější vzpomínky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA