Citáty
5. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
6.11.2015 13:55
Děkuji za všechny reakce. Paní Zdenko, nepokládám se za sběratelku citátů, spíše obdivovatelku moudra, které nám zanechali naši předkové. Moje sbírka není nikterak systematická, jako asi ta vaše nebo paní Vladky Novakové, ale pro mě skrývá pravé poklady. Ráda si čtu ve zdejší rubrice Citáty na dnešní den.
Jitka Chodorová
6.11.2015 11:11
Jano, taky mám ráda citáty, sice je nesbírám,ale je v nich spousta moudra a pravdy. Díky, že jsi se zmínila.
Hana Rypáčková
6.11.2015 08:51
Mám ráda citáty a zapisuji si je .Příležitostně si je vyhledávám a to mě uklidní. Taky mám ráda Džibránova Proroka .
Zuzana Pivcová
6.11.2015 07:36
Tahle výpověď je opravdu krásná a neskutečně pravdivá. Ale s tou osobní změnou to někdy nejde a nejde.:-)
Zdenka Jírová
6.11.2015 01:23
To máme společného koníčka. Sbírám citáty už řadu let, má jich plný sešit. Nepíši si ale ty hodně známé, spíš ty zajímavé nebo jako Vy, vypsané z textu. V současné nelehké politické situaci, v době, kdy se mluví o korupci a touze po moci, dovolím si připsat jeden citát O slávě:
Římský imperátor Gaius Julius Caesar měl v dobách své největší moci a slávy k dispozici otroka, který plnil jediný úkol - když vládce kráčel městem Řím a lid mu provolával slávu, otrok musel jít těsně za ním a po každé ovaci mu pošeptat do ucha :"Pomni, Caesare, jsi smrtelný!"
Alena Várošová
5.11.2015 19:22
Jani,také mám ráda citáty,jsou krásné všechny a moc se mi líbí ten poslední Změnit.Jak je ten citát pravdivý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA