Píseň Lubomíra Müllera:
I když už nemáš patnáct let

Píseň Lubomíra Müllera:
I když už nemáš patnáct let

10. 11. 2015

Písnička pro všechny, kterým jednou bylo patnáct, a už není, ale jim to vůbec nevadí, protože mají stále křídla smělých snů a hvězdu štěstí na čele.

hudba píseň zábava
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Krásná písnička, plná něžného vzpomínání a i radosti ze života. Moc se Vám povedla.
Libuše Křapová
Moc hezké, už nám nikomu není patnáct let, ale všechny a všichni nosíme svou hvězdu na čele. Všichni, kdo ještě dovedou snít, vzpomínat, plánovat, hrát si...
Jana Šenbergerová
Moc milé. Díky. :-)
Lubomír Müller
Milí přátelé, děkuji za tolik krásných, hřejivých slov. A hlavně díky, že písničku posloucháte. Je pro vás, pro všechny. Tím i odpovídám Vandě. Písničku jsem nepsal konkrétně pro svou ženu Zdeničku, ale pro posluchače (resp. posluchačky) na mých hudebně-literárních besedách. Jistě by má žena byla ráda, kdyby to byla píseň pro ni, ale kdybych to nyní řekl, věděla by, že píseň vznikla jinak a že vlastně nemluvím pravdu. Ale nebojte se, má ode mě spoustu dalších a podle ní krásných písniček. Básně a hudba patří nerozlučně k sobě a jsem rád, že mohu tvořit oboje. Vandi, použij tuhle skladbu podle gusta, těší mě, že bude k pohybu a "jogistickému tanci". A jestli si ji i zazpíváte, óóóó, jak rád bych to slyšel. Pane Miroslave, C dur tam je, nicméně máte pravdu, že není slyšet na videu jako nahrávka mé konkrétní hry, protože - jak jistě víte - kdybych nahrával přímo v obýváku, zvuk bude jak z tunelu, dunivý a neostrý, plný odrazů. Nahrávka vznikla v mém malém studiu, kdy jsem si ve vrstvách nahrál všechny nástroje a zpěv. Tak jako zpěváci a kapely nehrají ve svých videoklipech naživo, ale na playback, tak také já v tomto videoklipu. To jinak kvůli kvalitě prostě nejde. Naživo si mě můžete poslechnout třeba na nějaké mé besedě nebo v hudebně-poetickém pořadu, pokud bych vystupoval někde poblíž. Ale o to nejde. Chtěl jsem vám všem udělat kousek příjemna na duši a osvěžit převážně textový portál i60 hudbou. A pokud se tak stalo a takto jste písničku přijali, mám radost. Občas sem nabídnu něco z hudební tvorby. Snad tím nikoho "nenaštvu"... Tak mějte stále křídla smělých snů, pánové, a vy, dámy, hvězdu štěstí na čele. Váš LM
Miroslav Štorch
Hezká melodie i text. Výborný klavírní doprovod, ale z kytarového doprovodu na videu jsem neslyšel ani C-dur ;-) Ale nevadí - celkový dojem z aranžování skladby příjemný. Krásné fotografie i střih videa !
Alena Várošová
Krásná píseň,já jsem se spíš zasnila.Máte nádherný,melodický hlas.,slova nádherná a celé video,suprově zpracované. Tato odpočinková píseň se dá poslouchat stále dokola.Nádhera.
Hana Šorejsová
Něha, úsměv a naděje, nádherná slova, opravdu krásné. Díky !1*
Hana Rypáčková
Opravdu krásné...
VANDA Blaškovič
Luboši, ahoj! Věřil bys, že mne ta Tvoje píseň roztancovala? Je nádherná. Krásně melodická. Abych to upřesnila, zvedla mne z křesla a zacvičila jsem si na ni vlastní sestavičku jógy - tajči- bodybalanc. Tak pokud mi dovolíš, Luboši, vezmu píseň na cvičení a s děvčaty budeme na ní cvičit, předpokládám, že si ji i zazpíváme. Musím se zeptat i Zdeňky, určitě je věnována jí. Krásná slova vyznání. Překrásný dárek. Dáte mi Müllerovi, prosím, povolení, abych neporušila vlastnická či autorská práva? A kdo ví, třeba to naše tancování i někdy natočím. Abych nezapomněla, ty Tvoje oba lotosové květy jsou, Lubomíre, taktéž parádní, jako píseň!....:)) a Zdeňko, Tobě gratuluji, tak nějak ke všemu….:)! Ahoj.
Elena Valeriánová
Dojímavá a krásná, mám zamlžený zrak, nestydím se za slzy. Prostě "děkuji!"

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%