Krásný, dojemný módní
podvečer Na Marjánce
13. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
13.11.2015 12:58
Čekám nažhavená na první fotky z přehlídky,díky za ně!Jsem ráda,že vidím známé i nové tváře.Jste krásné,nejvíc mě zaujala p.Matoušková v dobovém kostýmu.Jako by právě teď vykročila z dávných let do součastnosti..
Alena Tollarová
13.11.2015 12:58
Přehlídka byla moc povedená, umocněná i krásným prostředím a u mně i tím obrovským kusem dortu, co jsem si tam k překvapení spolustolovnic dala. Byl ňam a stejně ňam byly i modely a velkých i malých modelkách ... představuji si to zázemí s dětmi po celé odpoledne :))) Chyběla mi tam akorát Mavis, zasvěcení budou vědět. :)
Helenka Vambleki
13.11.2015 11:58
Čiší z těch fotek ta pohoda. Ó jak jsem hrdá, že patřím do kolektivu, z kterého se vybírají modelky na tyto akce. Takže žádné vychrtliny, ale krásné babičky a každou druhou znám!!!
Elen Zajíčková
13.11.2015 11:45
Děkuji všem spolumodelkám, pořadatelům i publiku. Především však dětem, které byly víc než skvělé. Myslím, že nepřeháním, když napíšu že jsme se chvílema nemohly ubránit dojetí. A jsem zvědavá, kdo neměl problém s usnutím.
Děkuji všem a úpřimně!
,
Zuzana Pivcová
13.11.2015 11:41
Obě kola módní přehlídky se mi skutečně líbila, samozřejmě zážitek na vlastní oči je větší, ale pro ty, kteří pochopitelně nemohli být při tom, to je moc hezké přiblížení kvality celé akce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA