Na Marjánce, tentokrát malé modelky

Na Marjánce, tentokrát malé modelky

14. 11. 2015
móda Modelky
Hodnocení:
(2 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Malé modelky jsou půvabné, prostě děti jsou nejhezčí ve své přirozenosti. A těm modelkám ostatním to také moc slušelo, ale ten rohlík bych také nemusela :-)
Alena Várošová
Přiznám svou chybu,omlouvám se Aleno.Ještě v tom neumím tak hledat a tak jsem se dívala na jedno to samé video,co jsem si tam uložila.Že videa jsou to jinámi písmeny,či čísly to jsem si všimla hned.
Alena Tollarová
Dovolím si reagovat. Nebylo řečeno, že videa jsou ze zákulisí. Tam jsem nebyla, a tudíž nemohla nic natočit ani vyfotit. Obě videa jsou ze závěru historické části přehlídky a to, že nejsou stejná, napovídá už odkaz.
Alena Várošová
Co tam přidala Vanda a Vy Aleno,to bych neřekla,že videa jsou ze zákulisí,jsou stejná.Nebo,že bych se sletla?Taky moc neumím videa otvírat..Video v chatu je totožné s Vandiným a co jste přidala poslední,tak je taky ze sálu,kde probíhala přehlídka.No nevím.
Alena Tollarová
Tak kdo chcete, tak si pusťte ještě kousíček: https://youtu.be/JccmB20OHyM
Alena Tollarová
Vando, zrovna jsem si sem najela, že přidám svůj komentář a odkaz na video (zjistila jsem, že to umím a jde to) a vidím, že už je tady. :) Byl to okamžitý nápad, pustit záznam. Zprostředkovala jsi nám pohled do zákulisí a máš zase docela jiné fotky, což je dobře. Děti byly bezprostřední a bylo to zkrátka fajn. Je vidět, že jste si přehlídku vychutnaly. Všechny!
Alena Várošová
To je jenom dobře,že jsi Vando video přidala.Z těch pár fotografií nebylo vidět barokní styl všech zralých modelek,umocněno vhodnou hudbou.Co dodat přehlídka na videu jako taková se mi líbila,slušelo to všem a všechny si ji užily, hlavně ty dvě nové .Paráda.
VANDA Blaškovič
https://www.youtube.com/watch?v=UkH1FI6xJJo Video z Marjánky je krásné, Aleno! Dovolila jsem si ho přidat i sem. Nejenom malé modelky budou mít určitě radost. Děkuji.
Eva Mužíková
Hezky jsi Vando připomněla atmosféru módní přehlídky a je dobře, že jsi fotografiemi i slovem přiblížila účast malých princezen...
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, velmi dobře napsané články, psát opravdu umíš. Atmosféra na Marjánce musela být úžasná, asi by se to moc líbilo i mé 5ti leté vnučce, protože je velká parádnice. Tvoje reakce na situaci v Paříži plně vystihuje situaci.Mám Paříž moc ráda, často tam létám, protože miluji procházky okolo Seiny a hlavně navštěvuji galerie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%