Na Marjánce, tentokrát malé modelky
14. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.11.2015 19:03
Malé modelky jsou půvabné, prostě děti jsou nejhezčí ve své přirozenosti. A těm modelkám ostatním to také moc slušelo, ale ten rohlík bych také nemusela :-)
Alena Várošová
16.11.2015 16:27
Přiznám svou chybu,omlouvám se Aleno.Ještě v tom neumím tak hledat a tak jsem se dívala na jedno to samé video,co jsem si tam uložila.Že videa jsou to jinámi písmeny,či čísly to jsem si všimla hned.
Alena Tollarová
15.11.2015 22:31
Dovolím si reagovat. Nebylo řečeno, že videa jsou ze zákulisí. Tam jsem nebyla, a tudíž nemohla nic natočit ani vyfotit. Obě videa jsou ze závěru historické části přehlídky a to, že nejsou stejná, napovídá už odkaz.
Alena Várošová
15.11.2015 22:03
Co tam přidala Vanda a Vy Aleno,to bych neřekla,že videa jsou ze zákulisí,jsou stejná.Nebo,že bych se sletla?Taky moc neumím videa otvírat..Video v chatu je totožné s Vandiným a co jste přidala poslední,tak je taky ze sálu,kde probíhala přehlídka.No nevím.
Alena Tollarová
15.11.2015 21:56
Tak kdo chcete, tak si pusťte ještě kousíček: https://youtu.be/JccmB20OHyM
Alena Tollarová
15.11.2015 19:06
Vando, zrovna jsem si sem najela, že přidám svůj komentář a odkaz na video (zjistila jsem, že to umím a jde to) a vidím, že už je tady. :) Byl to okamžitý nápad, pustit záznam. Zprostředkovala jsi nám pohled do zákulisí a máš zase docela jiné fotky, což je dobře. Děti byly bezprostřední a bylo to zkrátka fajn. Je vidět, že jste si přehlídku vychutnaly. Všechny!
Alena Várošová
15.11.2015 18:59
To je jenom dobře,že jsi Vando video přidala.Z těch pár fotografií nebylo vidět barokní styl všech zralých modelek,umocněno vhodnou hudbou.Co dodat přehlídka na videu jako taková se mi líbila,slušelo to všem a všechny si ji užily, hlavně ty dvě nové .Paráda.
VANDA Blaškovič
15.11.2015 17:19
https://www.youtube.com/watch?v=UkH1FI6xJJo Video z Marjánky je krásné, Aleno! Dovolila jsem si ho přidat i sem. Nejenom malé modelky budou mít určitě radost. Děkuji.
Eva Mužíková
14.11.2015 17:16
Hezky jsi Vando připomněla atmosféru módní přehlídky a je dobře, že jsi fotografiemi i slovem přiblížila účast malých princezen...
Jarmila Komberec Jakubcová
14.11.2015 17:14
Milá Vando, velmi dobře napsané články, psát opravdu umíš. Atmosféra na Marjánce musela být úžasná, asi by se to moc líbilo i mé 5ti leté vnučce, protože je velká parádnice. Tvoje reakce na situaci v Paříži plně vystihuje situaci.Mám Paříž moc ráda, často tam létám, protože miluji procházky okolo Seiny a hlavně navštěvuji galerie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA