Přiletí, odletí,
stejně jak zamlada,
objetí, prokletí,
podivná záhada,
směje se do ticha,
hloupostmi nešetří,
občas se zadýchá,
zmítá se v povětří,
nevidí, neslyší,
s věkem se nebaví,
stěží ji utiší
údery do hlavy,
táhne mě na niti,
s časem si netyká,
nikdo ji nechytí,
už zase utíká.
![Ta moje láska!](/images/pallet-1007362-640.jpg)
Ta moje láska!
21. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
26.11.2015 00:05
Ahoj Zuzko, čtu si tvoje básničky a tahle se mi obzvlášť líbí. Zase si ji opíšu a založím do desek. A taky naučím zpaměti. Jako vždycky.Děkuji.
Jaroslava Handlová
23.11.2015 11:37
Vesele rozverné. Jenže to už zde napsal dříve Jiří. Ale mě to napadlo hned při čtení, aniž bych zde shlédla diskusi ostatních (a se všemi souhlasím).
5 * jsem zamodřila omylem 2x. Vedle hodnocení to napsalo větu: "Tento článek jste již hodnotila". Dobře, dobře, ale za těmi pěti hvězdičkami si stojím, i když celkový součet to příliš nevylepšilo! Já se však příště polepším. Ty Zuzko nemusíš, Ty už nejlepší jsi!
Jaroslava Handlová
23.11.2015 11:36
Vesele rozverné. Jenže to už zde napsal dříve Jiří. Ale mě to napadlo hned při čtení, aniž bych zde shlédla diskusi ostatních (a se všemi souhlasím).
5 * jsem zamodřila omylem 2x. Vedle hodnocení to napsalo větu: "Tento článek jste již hodnotila". Dobře, dobře, ale za těmi pěti hvězdičkami si stojím, i když celkový součet to příliš nevylepšilo! Já se však příště polepším. Ty Zuzko nemusíš, Ty už nejlepší jsi!
Hana Práglová
21.11.2015 20:38
Všechno- asi i láska-je pomíjivé!!! Ale tvé veršíky jsou stálé !!! Díky
Soňa Prachfeldová
21.11.2015 16:47
Hanka mi vzala slova - zachyťme tu lásku a užívejme si ji, dokud tu je s námi. Vše je pomíjivé.
Alena Várošová
21.11.2015 15:12
Zuzanko,jste skvělá básnířka.Mně se všechny Vaše básně moc líbí.Je v nich vše na pochopení od mládí po stáří,čas přítomný,minulý i budoucí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden
Tento týden bude vědomostní kvíz na téma "Názvy států". Tak schválně, jak na tom jste v zeměpise?
AKTUÁLNÍ ANKETA