Návrat
23. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
24.11.2015 20:39
Michaelo,chtěla jsem Vám něo podobného napsat jak Zuzka a dost!! Jak by jste se na takového člověka mohla spolehnout ve stáří????
Hana Lancová
24.11.2015 18:05
Tak na takovou štreku bych se v noci nedala. Máte můj obdiv, děvčata. Doufám, že se spolu setkáme zase na některé akci z i60.:-)))
Zuzana Pivcová
24.11.2015 13:15
Už jsem to psala k Inčině článku, že jsem vás tu postrádala, tak teď i Tobě, Míšo. Předváděly jste módu a byly dámy. Ale myslím, že je vám bližší ta nekonvenční holčičí duše, která se odráží i v oblečení. Tím jste mi blízké. Držet se pseudovztahu za každou cenu, jen abych někoho měla, není to pravé. Každá z nás má schopnost a sílu říct to Dost. A s čistým nitrem, tedy, když nejsi nikde ani myšlenkově vázaná, se teprve otvíráš světu a novým vztahům. Přeji Ti to, a když si stále ještě přečteš někdy cestou některou mou básničku, budu mít radost.
Michaela Přibová
24.11.2015 12:57
Milí íčkaři, děkuji vám všem za příspěvky. Na svoji obhajobu bych chtěla dodat, že jsem potřebovala takový podraz po tříletém vztahu rozchodit a řečeny slovy it. básníka GiuseppaUngarettiho "lásku roztrácet po cestě domů". Ještě pořád to bolí, ale "čo bolí, to prebolí", jak zpívá můj oblíbený Miro Žbirka. Teď bych si vlastně mohla dát inzerát tady v seznamce, co? :))
Hana Rypáčková
24.11.2015 12:48
To mi je líto, že nic nejelo. Snad jste to neodstonaly. A stálo to za ty okamžiky štěstí. Moc vám to slušelo.
Dana Kolářová
24.11.2015 11:57
Děkuji za pozdrav, který opětuji a též vám přeji hodně zdraví a pohody.
Marie Foltýnová
24.11.2015 11:41
Příběh,až při něm mrazí.Ale ještě,že jste na to noční putování byly dvě,holky odvážné.Od přítele to bylo nezodpovědné,nechat Vás v takové situaci.Míše moc sluší účes i oblek na úvodní fotografii.
Soňa Prachfeldová
24.11.2015 08:43
Míšo a Inko, jste statečná děvčata, to byl tedy výkon, hlavně, že jste šťastné dorazily, moc vás obě zdravím a přeji jen to dobré !
Libor Farský
24.11.2015 03:08
Míšo, to je úžasné. Hvězdičky mi k tomu nestačí. V nouzi poznáš přítele, tedy i to, jak neschopný a nespolehlivý může být.
Lidmila Nejedlá
24.11.2015 00:08
Musely jste se spolehnout samy na sebe. Zvládly jste to, i když by bylo lepší někde přenocovat. Děvčata, ať je všechno zlé za vámi a lepší časy před vámi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA