Salát z červené řepy
23. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Riedel
24.11.2015 14:06
Červenou řepu také miluji. Já ještě dávám nastrouhanou čerstvou mrkvičku a slunečnicová semínka, cibuli používám červenou, je trochu jemnější. Můžete přidat i vařené vajíčko nebo balkánský sýr, kvůli bílkovinám. Je to mňamka. :o)
Zuzana Pivcová
23.11.2015 19:50
Od kolegyně jsem dostala řepu upečenou v alobalu, byla výborná. Já ji jen podusím a sním s další zeleninou. :-)) Tohle možná vyzkouším, díky.
Jitka Valachovičová
23.11.2015 17:44
Zrovna mám uvařené 3 řepy - udělám tento recept a já dělám tak, že řepu nastrouhám, osolím, opepřím, dám stroužek česneku a trochu zakysanky = taky dobré!
Jitka Chodorová
23.11.2015 14:44
Díky Elen, určitě zkusím, já si ji připravuji pečenou,jinak si kupuji nakládanou- kuličky, ty jsou výborné.
Tak dobrou chuť.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA