Předvánoční trhy na Kuksu
24. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
20.1.2016 11:05
Zdravím do Hradce . Hradec Králové,toť perla Čech východních Město s hlubokou historií. Paradoxem je,že ač má město v názvu Hradec,což znamená velký hrad,žádný hrad tu není. Prostě zmizel. Ale asi zbytrčně poučuji hradečačku.
Marie Seitlová
25.11.2015 21:40
Na trhy na Kuks také chodím, je to tam pěkné. Letos mi to ale nevyšlo. Ale v loni i předloni trhy byly, ale dole pod Hospitálem. Znám i Braunův betlém, jezdím do Dvora k synovi. Je to pěkná procházka lesem.
Marie Bartošová
25.11.2015 18:14
Vánoční trhy se na Kuks stylově moc hodí, už proto, že nedaleko (v Novém lese ) je světoznámý Braunův Betlém, který si objednal majitel Kuksu a celého panství hrabě Špork. Zde odkaz na fotoalbum : https://goo.gl/photos/K8WmpFDLs7K1M1zW8 Reliéfy a skulptury bývaly prý pestře kolorované. Dnes je barevnost dána pouze tóny kamene a lišejníků. Bližší informace při rozkliknutí jednotlivých fotek (viz i v kroužku)
Soňa Prachfeldová
25.11.2015 16:19
Díky za pěkně popsané i nafocené, byla jsem na Kuksu ještě neopraveném, a těším se , až ho uvidím v plné parádě. Vánoční trhy, jejich atmosféru mám také moc ráda, jen to parkování při těhle akcích je problém. Moc ráda jsem se s Vámi prošla - krásné.
Alena Várošová
24.11.2015 19:38
Alexandro, díky za procházku Kuksem a také jsem si užila i ty trhy v davu zvědavých lidí.Článek se mi líbil,je skvělý dobrý začátek k Adventu.Krásné fotografie,popis naznačuje tu pravou předvánoční atmosféru. Děkuji dávám za 5*,nechápu proč ze 4* to skočilo na 3*,co jsem udělala špatně?
Jarmila Komberec Jakubcová
24.11.2015 19:27
Na Kuksu jsem byla v létě a zaujaly mně sochy představující lidské vlastnosti např. závist.
Hana Rypáčková
24.11.2015 12:26
Díky za ukázku opraveného Kuksu, ještě se tam chystáme na jaře. Mám ráda trhy, které jsou české. U nás na hradě se to také dodržuje .Ani by se tam nic než Mikuláš a Ježíšek nehodilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA