Smažený pstruh

Smažený pstruh

26. 11. 2015
recepty
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Dělám to úplně stejně, jen ne na Vánoce, ale během roku. Je to dobré. Na Vánoce musím mít kapra a salát.
Alena Vávrová
Ryby miluji, pstruha jsem měla nedávno. Dneska kousek tresky, předtím už i kapra, ale do toho vánočního z kádě nebo sádek měl daleko.
Dagmar Bartušková
Jo, tak to bych si dala říct, takovéhoto pstroužka, a to hned teď, nač čekat do Vánoc. Stačil by bez hranolek, jen s kouskem chleba a plátkem citrónu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%