Dagmar Anderlová
15.6.2017 09:39
Moc pěkná přehlídka ...na životo musela být paráda
Jaroslava Handlová
26.11.2015 00:05
Výborně zachycená atmosféra. Při sledování jsem si připadala, jako bych u toho byla. Tolik mne ten filmík pohltil!
Alena Várošová
25.11.2015 18:07
Paní Danuše,tak to se Vám povedlo ukázat nám i modelky v zákulisí.Opravdu krásné,vidět to na vlastní oči,to byl asi zážitek.
Soňa Prachfeldová
25.11.2015 16:50
Krásné video, moc se mi líbily rozzářené tváře všech, úsměvy, děti, super, super a sympaťák Honza na konci. Krásné - díky za shlédnutí :-)
Eva Mužíková
25.11.2015 13:41
Přestože jsem se i já přehlídky zúčastnila jako divák, dění v zákulisí bylo pro nás TABU. Pohled na rozzářené dětské tváře který jste nám paní Kubátová takto krásně zprostředkovala je až dojemný. Rostou nám velké "konkurentky ":)))) Přehlídka modelů předváděných zralými modelkami, to byl také silný zážitek nejen pro diváky, ale určitě i pro modelky samé. Za doprovodu krásné hudby, zvláště té francouzské, přímo zářily. Přestože ve Vašem videu je ze začátku nahrazena jinou, také melodickou skladbou.. Děkuji Vám za návrat do té nádherné atmosféry.
Zuzana Pivcová
25.11.2015 12:07
Moc hezky zpracované včetně doprovodné hudby, takže i ti, kteří se nemohli zúčastnit, mohli alespoň na dálku vnímat atmosféru celé akce.
Hana Rypáčková
25.11.2015 09:17
Vydařený večer..Opravdu povedené...
Libore, ženy jsou taky potěšeny, když vidí muže slušně oblečeného....
Alena Tollarová
25.11.2015 08:06
Dano, video je jako vždycky moc pěkně udělané a zachycuje atmosféru příprav v zákulisí, kam se běžný divák nepodívá a pak vrchol toho snažení - samotné předvedení šatů, doplněné krásnými účesy i líčením. Každá účastnice včetně těch malých se v takovou chvíli nutně musí cítit jako princezna. A Libore, věř, že to stojí za to, jet se na kamarádky i ostatní spřízněné íčkem podívat. Díky.
Libor Farský
25.11.2015 03:23
Je to úžasné. Jak již jsem se zmínil dříve - děvčata, tato Vaše vlastnost - záliba v oblékání a zdobení se je vlastně obrovským darem pro potěšení nás, mužů. A to bez ohledu na věk modelky. Kdysi jsem byl úplně okouzlen, když jsem pootevřenými dveřmi ze sborovny do kanceláře sekretářky pozoroval její asi tříletou vnučku. Byla tam v tu chvíli sama. Různě se natáčela před velkým zrcadlem a říkala si nahlas: "fešanda, fešanda". Navíc obdivuji to přirozené vystupování - i s úsměvy. Jako u profesionálních vyškolených modelek. To se snad musí líbit i 3% menšině u mužů. Díky patří redakci i60, Danušce Kubátové a všem, kteří se podíleli na organizování této akce. Úžasné je také to, že až z velké dálky přijíždějí ostatní dámy podpořit své kamarádky.