Jak jsem rozsvěcela vánoční okno
29. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
30.11.2015 16:07
Já taky, ale to se mi ještě nestalo.Ale čistit si zuby nějakým fujtablem , to jo. Žaluzie otírám vlhčenými ubrousky , co tu zbývají po miminech a funguje to na mušince. Hovínko jako hovínko.
Výzdobu máš Alenko krásnou...
Eva Balúchová
30.11.2015 16:03
Hlavně,že se dílo podařilo.Taky mám olej hned vedle octa a už párkrát málem došlo k záměně.
Tak už svítíš?Taky dnes poprvé zapojím svítící stromek na okně.
Alena Vávrová
30.11.2015 13:32
A víte, že "kouzlo nechtěného" spočívalo v tom, že ty mušince šly tímto originálním mycím roztokem velice dobře dolů ;-)? Dík za komentíky.
Alena Tollarová
30.11.2015 12:51
No vidíš, Alenko, jsi příkladem, jak vznikají různé nové postupy a rady. Pošli to jako radu do nějaké Chvilky pro tebe nebo k čaji nebo tak a možná i vyhraješ! Ženská marnivá, máš hezké vesele barevné záclonky. :)
Alena Várošová
30.11.2015 10:53
Článek pěkný docela poučný Alenko.Taky jsem si vzpomněla paní Blanko to samé se stalo našemu tátovi,to existovala taková pasta Cordovan na umývání galošů a otec si s ní vyčistil zuby.Pěnilo to jako čert a to jsme to všichni schytali,že to nepatří mezi zubní pasty,ale smíchy jsme s bráchama neudrželi.
Helena Votíková
30.11.2015 10:13
Pobavila jste mne a hned jsem si vzpomněla na mamku, když si obličej místo krémem namazala sprchovým mlékem. Ta pěnila... po všech stránkách. Hezký den všem.
Blanka Hlobilová
30.11.2015 08:46
Při čtení článku jsem se pobavila. To se stane. Náš tatínek si jednou spletl zubní pastu s krémem na ruce. Přišel a ptal se, co to máme za zubní pastu, že mu nejde vypláchnout. Šla jsem se podívat, čím si to čistil zuby a moc jsme se nasmáli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA