Co v článku Modelkou v 77 letech nebylo
29. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
3.12.2015 05:05
Je hezké, že jste nás vyslyšela a více se rozepsala. Vždycky platilo a platí, že odvážnému štěstí přeje. Tak ať vám odvaha nechybí. Štěstí ji bude nepochybně následovat.
Zdenka Jírová
3.12.2015 00:07
Byla a jste statečná žena. Podobáte se mé starší dceři, která něco podobného dělá pro jednu americkou kosmetickou firmu.Také neváhala "jít do toho" a slaví úspěchy, je na dobré pozici ve firmě a byla za odměnu vUSA. Děvčata, jste šikovné a máte můj obdiv.
Hana Lancová
1.12.2015 09:05
Moc pěkný zážitek. Jak se říká - odvážnému štěstí přeje. Měla jste v určitém životním období odvahu něco změnit a vyplatilo se. Řeči od mých mužských kolegů o mých manažerských schopnostech jsem také zažila. Takže tento "kolektiv" jsem s chutí před sedmi lety opustila. :-)))
Hana Novotná
30.11.2015 23:09
Milé dámy, jsem vám vděčná, že se vám to líbí. A opět moc děkují za pěkná přání. Hana
Eva Mužíková
29.11.2015 21:25
Paní Hano, váš první příspěvek byl zajímavý, ale vypověděl toho o Vás málo. Nyní jste toto napravila, ráda jsem si Váš příběh přečetla. Zážitky Vám nikdo nevezme, určitě jich bylo daleko více. Přeji Vám z celého srdce hodně dalších úspěchů na Vaší cestě , zdobené vůní parfémů:))))))))
Eva Balúchová
29.11.2015 20:58
Jsem moc ráda,že jste se s náma podělila o další zajímavé zážitky.Opravdu by to chtělo ještě nějaké fotky.
Libuše Křapová
29.11.2015 20:33
Tak to vám přeji. A taky vám přeji ještě spoustu různých osudových záludností, ať se vám ve všem daří :-))
Alena Várošová
29.11.2015 16:54
Moc pěkný článek,v té době kdo začínal s Avonem,či jinými podnikatelskými akvivitami a chytl to v pravou chvíli .Mám kolegyni,která je v důchodě a dělá a má pod sebou pěknou řádku žen,které nabízejí kosmetiku.V té době to byl pěkný kšeft,dnes už je kosmetiky všude plno.Jinak Vám paní Hano přeji hodně zdraví a elánu.Mohla jste přiložit i další fotky z akce.
Michaela Přibová
29.11.2015 15:40
Děkuji za milé vyprávění a i já vám se sestrou přeji mnoho dalších zázraků ve vašem životě, jak píšete.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA