Šmejdi už i v politice
29. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
29.11.2015 21:23
Akce na podporu prezidenta byla pro soudného člověka trapná a vypovídá hodně o naší politické realitě.A jestli prezidentovy názory jsou "rozumné" ukáže budoucnost.jeho demonstrování jakési moci dělat si a říkat si, co se mu /z/líbí se mi nezdá vhodné.Například kouřit tam,kde je to zakázáno,nebo svým způsobem "propagovat" svým vlastním"příkladem pití alkoholu a kouření.
Zuzana Pivcová
29.11.2015 19:34
Přiznám se, že jsem to vystoupení ani nesledovala. Ve všech minulých režimech byly veškeré masově oslavné či odsuzující manifestace a demonstrace násilné a nepoctivé. Ať to byla demonstrace loyality protektorátu k říši po atentátu na Heydricha, ať to byl Vítězný únor, smrt Stalina či Gottwalda, různé rozjásané prvomájové průvody defilující před mávajícími politiky. Už jen ty jednotné transparenty svědčí o zaranžovanosti akce. To se mi opravdu nelíbí.
Libor Farský
29.11.2015 19:03
Kdo chce s vlky výti, musí z toho něco míti. Stačí jen šmejdit po výhodných příležitostech. Bohužel to platí obecně, nejen pro Zemanovce.
Hana Rypáčková
29.11.2015 18:53
Četla jsem to a přirovnání ke šmejdům sedí.Co by jste od sebestředného jedináčka z Kolína očekávali. A když někoho naštve, náramně se baví.
Co to byly pražské kavárny? Život pražské společnosti v průběhu 19. století a první poloviny 20. století probíhal v literárních salonech, kavárnách, stolních společnostech a v hospodách. Vždy to byla místa setkávání; nejdříve nově rodící se české společnosti, později tyto prostory přispívaly ke vzniku moderních směrů v literatuře. Prostředí, kam se chodilo „za múzami“, tj. jak za zábavou, tak za vzděláním, ovlivňovalo charakter české kultury.
Jiří Libánský
29.11.2015 16:33
Odpověď paní Jakubcové.
O šmejdech prodávajících nekvalitní zboží se zde na portále hodně psalo a přitom fakta byla čerpána z různých, již uveřejněných informací. A už i z prvních komentářů je vidět, že je kauza považována za jakousi vymyšlenou fámu. Není. A možná je na i60.cz dost čtenářů, které zajímá, jakým způsobem si politici budují mediální obraz.
Já sám s islamizací Evropy nesouhlasím. Všichni vědí, že jsem členem motorkářské skupiny Blanických rytířů, která vznikla na obranu a podporu české státnosti. Ale rozhodně nehodlám podporovat žádné extremistické skupiny. Stejně tak nehodlám podporovat politiky, kteří současnou situaci jen využívají pro svou kariéru.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.11.2015 15:40
Pane Libánský, pokud jste to nepsal k vůli hvězdičkám tak proč jste článek psal? Článek nemá žádnou vypovídající hodnotu, jen opisujete části z článků již uveřejněných. Nejsem obdivovatelka pana prezidenta jak jsem se zmínila ale lidé v této těžké době oceňují hlavně jho rozumný přístup k otázce emigrantů. Nebo chcete abychom abychom o vzoru Německa si do České republiky nabrali emigranty?
Jiří Libánský
29.11.2015 14:13
Pane Vesecký, pletete dohromady jablka a hrušky. Jako "Pražská kavárna" je pejorativně označován pouze subjektivní pohled intelektuálů na vývoj politických událostí. V uvedených zdrojích je však obsažen naprosto neovlivnitelný fotografický a filmový materiál, jakož i oficiální vyjádření zúčastněných osob, politiků a tiskových mluvčích celé události. (každý z uvedených zdrojů pod článkem je rozkliknutelný a tak si to můžete snadno ověřit) Blesk jako zdroj jsem uvést musel, jelikož jsem u článku použil jím zveřejněnou fotografii. Pokud do této kauzy nějakým způsobem vstupuje "Pražská kavárna", je to pouze snaha, aby s těmito politickými praktikami byla veřejnost seznámena. Samozřejmě počítám s tím, že nekritickým příznivcům Miloše Zemana takovéto zveřejňování milé nebude a hodnocení článku to ovlivní. Ale s tím počítám. Kvůli hvězdičkám jsem to nepsal.
Ladislav Vesecký
29.11.2015 12:24
Článek je psán na základě všeobecně dostupných, formálně ověřených, veřejněprávních zdrojů. Např.:
Česká televize
Lidové noviny
Ukacko.cz
Blesk
Eurozpravy.cz
Parlamentní listy
To vše Pražská kavárna.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.11.2015 12:09
Šmejdi jsou fakt všude a v politice je jich poměrně dost. Do parlamentních politických stran vždy vstupují lidé s vizí, že získají moc, peníze a právě ti se pak stávají tzv."kmotry" a nakonec stranu pomalu zničí - zářný příklad je ODS.Zemana jsem nevolila, ale dnes děkuji Bohu, že ho máme za prezidenta.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA