Chodec a řidič
1. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.12.2015 16:42
Mám pocit, že je víc aut, než lidí a ten shon a spěch v Praze by mě nebavil. Inu venkovanka :-)
Jiří Libánský
2.12.2015 22:30
Pane Nekvasile, já mám na motorce ze Středočeského kraje UL. Už dávno máme centrální registr vozidel a písmena označují kraj registrace. Dnes už mají vozidla RZ, registrační značky, nikoliv SPZ tedy značky poznávací. To proto, že dnes už z nich nic nepoznáte. Ale to jistěže nemusíte vědět, proto ten omyl. Víc mě zaráží, že i pokud by řidič třeba bydlel v centru Olomouce, jeho auto označíte za "venkovské",
Promiňte, že tak Váš text tak analyzuji. Koneckonců Blesk taky píše kraviny, a jak je oblíbený.
Libor Farský
2.12.2015 22:11
Pane Nekvasile, bývalo zvykem, že začátečníci mezi řidiči vozili na zadním oknu samolepku zajíčka. Možná, že u Vašich pochůzkových tras venkovani jezdí s obrázkem vidlí. Mimochodem - jsem původně Pražák.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.12.2015 21:42
Přesto,že jezdím denně autem nepozná podle nových SPZ zda je vozidlo "venkovské" či "městské plzeňské"? Mám pocit, že nás "venkovany" moc nemusíte? Sice jsem také venkovanka a na Vašem Žižkově jsem 5 let studovala. Řekla bych, že to takový zázrak není žít v Praze a zrovna na Žižkově.
Jana Šenbergerová
2.12.2015 19:45
Všechno závisí na úhlu pohledu, a ten máme každý trochu jiný. Já oceňuji, že mi ostatní lidé poskytují odlišný pohled na věci, než jaký vnímám já. Pane Miloši, vy k nim rozhodně patříte.
Jiří Libánský
2.12.2015 16:11
Pane Nekvasile, jak vypadá venkovské auto? Mělo naloženou slámu, nebo na kapotě slepičince? Odkud jste získal informaci, co se stalo s účastníky konfliktu a s autem.
Při Vaší fantazii se nedivím příběhům, které zažíváte. Možná ten včerejší thriller USA "Incident" v televizi mohl být tou prvotní inspirací.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA