Vánoční úvaha nejenom nad portálem i60, ale tak vůbec...
1. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Novotná
2.12.2015 21:18
Dobrý večer pí. Vando. Jsem ohromena a marně přemýšlím, kde jsme se setkali. Ale těch setkání bylo tolik, že si Vás opravdu pamatovat nemohu, ale zase jste mne inspirovala k tomu, napsat další článek, protože zajímavých zaměstnání od revoluce jsem měla několik a je na tom nejzajímavější, že všechna jsem dělala moc ráda, ale to zas příště. Kársný pobyt na Kanárech, kde jsem nikdy nebbyla a neméně krásné Vánoce. Hana
Lidmila Nejedlá
2.12.2015 20:38
Vando, jsem podivínka všech podivínů. Také mě lákali dva k prodeji nějakých produktů. Myslím potravních doplňků a také nějaké kosmetiky. Ukazovali mi sídlo šéfa a prý mohu být bohatá jako on. Prý jsou z toho prodeje velké zisky. Zeptala jsem se, zda z těch zisků platí daně. Sbalili fidlátka a odešli bez pozdravu.
Alena Várošová
2.12.2015 20:26
Jste všímavá paní Jiřino.Vandě přeji příjemnou dovolenou a hezké Vánoční svátky.
Hana Rypáčková
2.12.2015 20:12
Bylo to dlouhé povídání...Tak se měj hezky a nic si nepolámej...Hezké svátky a pozdravuj moře.
Alena Várošová
2.12.2015 20:06
Já také nic nepřipaluji,na pečení,které nemám ráda mám ještě čas.
Vando, vracím se k Tvému Vánočnímu článku,kde ses vlastně otevřela a co jsi dělala pro chod rodiny. Víš,každý to nedokáže,píši za sebe.Já bych se do ničeho nepouštěla.Vždy jsem si říkala,že je lepší vrabec v hrsti,jak holub na střeše. Tvůj zajímavý článek jsem přečetla do konce.To je čest líčit bývalého prezidenta Havla,to se jen tak někomu nepodaří,ale toho jsem já nemusela.Jsi přímá,odhodlaná,plná neutuchající energie jít za svými cíly a to je dobře. A navíc máš na to,po všech stránkách.Článek jsi napsala,tak jak to cítíš myslím,že bez vychloubání,tak jak to Ty Vando umíš a to Ti nikdo nevezme.Za mně hezký,večerní zážitek 5*.Trochu jsem Ti spravila průměr.
Jana Šenbergerová
2.12.2015 19:25
Mohu číst klidně i mnohem déle, a přesto nic nepřipálím, neboť zatím nepeču. Když čtu, jak jsou všichni aktivní, začínám si libovat v tom, že jsem aktivní lenoch. :-)
Jaroslava Handlová
2.12.2015 19:24
Vando, hvězdičkovat nebudu. Ale sdělím Ti, že jsem si již dříve lámala hlavu, co nás dvě spojuje (kromě radosti z objevování nepoznaného). Napověděla jsi mi - i já zapadám tak trochu mezi podivíny, samoozřejmě, že to neumím tak noblesně, jako se to daří Tobě. Ale to nevadí! Úspěch Ti přeji, také krásný advent a hodně hezkých zážitků na Kanárech.
Jarka
Alena Tollarová
2.12.2015 19:09
psst, připálila jsem celý plech lineckých stíhaček, když jsem se šla jenom podívat, co je nového na íčku. Fakt jen na pár vteřin ...
Jarmila Komberec Jakubcová
2.12.2015 14:22
Milá Vando, moc ti přeji pobyt na Kanárských ostrovech. Mám ostrovy věčného jara moc ráda a každoročně je navštěvuji. Za článek ti dáváme 5 hvězdiček a budu se těšit na tvé vyprávění o ostrově a o životě. Jak to umíš jen ty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA