Můj zážitek roku: Štědrý večer nastane
5. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
6.12.2015 03:15
Milá Hano Šorejs. - odkud jsi?? Z jedné Tvé odpovědi mám dojem, že žiješ v Praze - nebo se mýlím? - dík
Hana Šorejsová
6.12.2015 01:04
Zdenko a Lidmilo, oběma vám děkuji a přeji rovněž hezké klidné vánoce se svými nejbližšími ve vašich rodinách.
Zdenka Jírová
6.12.2015 00:24
To je hřejivý pocit, sejít se s lidmi, na které máte hezké vzpomínky hlavně kvůli své mamince, která byla velmi obětavá.Článek se mi líbí, při jeho čtení jsme měla ten hřejivý pocit.
Lidmila Nejedlá
5.12.2015 23:03
Hano, lidé, kteří se věnují druhým potřebným a dětem zvlášť, jsou vzácní svojí povahou. Většinou to jsou velmi skromní lidé ve svých potřebách, ale o to více ze sebe dávají. Tvoje maminka byla určitě takový vzácný člověk. Navíc, svoji obětavost rodině předala i tobě.
Hana Šorejsová
5.12.2015 20:53
Zuzko, děkuji ti ! Taktéž tobě a tvoji sestře Marcele přeji hezké klidné svátky, ať si to opravdu užijete.
Zuzana Pivcová
5.12.2015 20:32
To je opravdu moc krásný a citlivý příspěvek, ať je čas vánoční nebo ne. Věřím, že takhle zúročit dobro musí hodně potěšit. A lidé, kteří v dětství i později moc lidského tepla nezažili, si ho dovedou daleko víc vážit a nestydí se projevit svou vděčnost. Pro jiné, zvláště dnes, je řada věcí samozřejmostí, kterou musí, většinou bez vlastního přičinění, mít, a pokud ne, je zle. Díky za vzpomínku.
Hana Šorejsová
5.12.2015 19:51
Míro a Dagmar i vám děkuji a přeji vám hezké klidné vánoce v kruhu vašich blízkých. Na rodiče vzpomínáme asi všichni rádi a s láskou.
Miroslav Štorch
5.12.2015 19:36
Moc hezký článek paní Hanko o vánoční náladě ve vaší rodině a setkání s dnes dospělými z dětského domova. Kavárnu Slávii máme také velmi rádi a jako mladí jsme chodili na jazzové koncerty v sousední Restauraci Parnas s výhledem na Hradčany. Dnes si můžeme známá místa projít na monitoru počítače ve virtuální prohlídce 8-) www.cafeslavia.cz/
Hana Šorejsová
5.12.2015 18:03
Ano, Alenko, děkuji, máte pravdu - mí rodiče byli pro mne vším. A pořád na ně tolik vzpomínám. Jejich obětavost, srdečnost a rodinná pohoda. Děkuji i Vám přeji hezké klidné vánoce v kruhu Vaší rodiny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA