O studentské recesi: Malá společenská maturita
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

O studentské recesi: Malá společenská maturita

8. 12. 2015
Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(3.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Vando, vysvětlím. Můj původní titulní obrázek (studentka, která ukazuje porotě dlouhý nos) byl vyměněn za obr. redakční – s vysvětlením, že ten můj nebyl kvalitní. V článku mně šlo hlavně o studentské žertíky. Mé nostalgické vzpomínky na půvaby absurdit komunistického školství jsou až druhořadé.
VANDA Blaškovič
Libore, musím se přiznat, že mne od čtení Tvého článku odradilo ilustrační foto...to opravdu nemusím. Ale přemohla jsem se. ...:)) Recese studentů byly vždy trefné. Nebáli se. Horší to bylo v zaměstnání, ale do KSČ ani do VUMLU mne nikdo nikdy nezlanařil. Každý věděl, že u mne s těmito bláboly neuspěje. Poznala jsem, že máme minulé i současné názory na politiku podobné. Zaplaťpánbu...:)) Ahoj!
Vladka Steinová
Skvěle popsaná doba !!!!
Marcela Pivcová
Libore, výborně, jsem ráda za takováto školní vzpomínání, připomínají mi moje léta ve škole. Jen nevím, jak by to tehdy u nás s vystoupením dopadlo. V jedné takové soutěži jsem byla jmenována členkou poroty - předsedkyní byla samozřejmě ruštinářka. Z průběhu soutěže si už nic nepamatuji, zábava při ní rozhodně nebyla, ale mám odtud aspoň fotku.
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, že jsem učila na jazykové škole, kde byly kurzy, což se nedalo s denním provozem na základních a středních školách srovnat. Ale stejně se mi už na ty různé akce, které byly šílenou ztrátou energie, nechce ani vzpomínat.
Libuše Křapová
Libore, :-), jo, byla to tedy doba. Ale zase jsme byli mladí :-)
Hana Rypáčková
Nějak jsem , ač ve školství ,proplula /asi s těmi mateřskými/ a jsem šťastná, že se už neprudí /dvě dcery ve školství/.
Ingrid Hřebíčková
Veselé vyprávění o neveselé době. Připomněl jste mi, když byl syn v 5. třídě r. 1989, tak jeho nová třídní byla mladá, něco málo přes 20 let, dívka. A ta neměla neměla Ped. fakultu. Ale představte si, ona studovala VUML. Za pár měsíců v listopadu bouchla revoluce a po ní se slehla zem. Jak skončila, to nikdo neví...
Dagmar Bartušková
...má být - připomněl to dění tenkrát...
Dagmar Bartušková
Tak to jste mi,Libore, připomněl, to dění tenkrát, ještě dnes mám v paměti pár takových... O pseudonymech jsem věděla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%