Moje smíření
7. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
8.12.2015 18:26
Haničko, také děkuji za prasátko. Beru si to osobně, žádné takové nemám.
Dagmar Bartušková
8.12.2015 15:50
Prasátko je pro štěstí, a tak ať i Vám ho přinese v příštím roce plnou náruč.
Naďa Pokorová
8.12.2015 07:29
Paní Hanko, tak už to bývá, za trochu radosti kopec smutku...jen se snad víc těšit s těch radostí a proto velký dík za prasátko! Přeji hodně zdraví a pěkné vánoce.
Eva Mužíková
7.12.2015 21:40
Hanko, i já děkuji za prasátko, je to od Tebe velmi milé. Hodně štěstí ať přinese i Tobě.
Naděžda Špásová
7.12.2015 19:28
Hanko, děkuji za prasátko. Štěstí není nikdy dost a já vám ho přeji plné hrsti. Krásné vánoce.
Alena Várošová
7.12.2015 19:16
Hanko,život není peříčko,ale těžký balvan,který vší silou musíme je odvalit.Někomu se to podaří a Vám bych to taky přála.
Hana Rypáčková
7.12.2015 18:34
Moc milé prasátko, když se nevydržím postit, mohu se podívat do tvých řádek a podívat se na ně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA