Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdeněk Horenský
15.12.2015 17:27
Paní Vladko to není o IQ, o Vašem nepochybuji, já jen že se to jaksi napsaného moc netýkalo. Dnešní mladí většinou nejsou vůbec děsní a nic proti nim, ale mně se moc líbil ten "extreme phone pinching. Nic víc v tom netřeba hledat. Samozřejmě jsme zamlada nebyli svatoušci, ale asi jsme si trochu více vážili peněz a neměli věci za desetitisíce. Jeden příklad z doby dosti dávné. Před 1989. Na nádraží k pokladně přišel v pátek odpoledne učeň a chtěl jízdenku pro cestu z internátu po týdnu domů a hodil na pultík zmačkanou stokorunu. Paní pokladní: "copak tak se zachází s penězi?" "Cha, stovku jsou nějaký peníze?" A to tenkrát stovka ještě byly peníze, zvláště když se odjíždělo po týdenním pobytu domů ze školy. To jen tak na okraj.
Vladka Steinová
15.12.2015 12:54
Pane Horenský, nerozumím tomu, co jste napsal.Asi nemám patřičně vysoké IQ.
Zdeněk Horenský
14.12.2015 23:37
Výborně dámy, tak jste si aspoň měly kde vyměnit názory a zavzpomínat na výchovu.
Jana Šenbergerová
14.12.2015 20:36
Dětství jsem prožila v blízkosti prarodičů a jsem ráda, že mi to bylo dopřáno. Moje děti to štěstí neměly. Doma nás vedli k úctě k lidem, a to nejen starým.
Jana Šenbergerová
14.12.2015 20:16
Mili, mladí si myslí totéž o starých. Oba se mýlí. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
14.12.2015 20:15
Říkanka je depresivní a nemá žádnou vypovídající hodnotu. Nehodnotím jednou ani hvězdičkou.