Můj zážitek roku: Vánoční trhy v Teplicích
13. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
14.12.2015 09:41
V Teplicích jsou hezké trhy, umocněné krásným historickým náměstím. Ještě, že bylo hezky, na rozzsvěcení stromu bylo deštivo, jak říkali známí. Moc hezké přiblížení atmosféry.
Eva Mužíková
13.12.2015 20:09
Paní Zdenko, nejen že jste mám přiblížila atmosféru Vánočních trhů, ale zároveň jste nás seznámila i s trochou historie. Já jsem si vyrazila včera navečer s vnukem na Vánoční trhy k nám do Liberce. Atmosféra trochu podobná té v Teplicích, nabízelo se kdeco. Ovšem cena za jeden kus trdelníku - 50,- Kč, mi ten hezký dojem zkazila. Nevím za kolik se prodávají jinde, ale já si myslím, že je to cena přehnaná i přes to, že fronta kupujících byla nekonečná...
Zuzana Pivcová
13.12.2015 19:55
Vánoční trhy, i když už jsou částečně komerční, by si měly zachovat alespoň odpovídající atmosféru radosti, klidu, lidského smíření a očekávání. A to se u vás ve městě určitě podle Vašeho vylíčení podařilo.
Alena Várošová
13.12.2015 13:34
Pěkný předvánoční zážitek paní Zdenko,hlavně že se vše vydařilo a pohladilo vás všechny svými paprsky sluníčko.Hned jsou k sobě lidé vlídnější.
Hana Šorejsová
13.12.2015 12:56
Zdenko, hezky jste to popsala s radostí ve Vašem srdéčku, člověk se má občas radovat z obyčejných událostí kolem nás. Díky.
Libuše Křapová
13.12.2015 12:00
Pěkný předvánoční zážitek :-) Jsem ráda, že jste se o něho s námi podělila :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA