Ilustrační foto: ingimage.com
Můj zážitek roku: Jak jsem se učila řídit
14. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
18.12.2015 18:46
Míšo a Inko, přeji vám, ať se vám to brzy podaří. Když už máte to auto :-) Přece ho nenecháte jen tak zahálet :-) Zdenko, škoda, že jste už nenašla odvahu. Ale musím sama za sebe říct, že kdyby vedle mne nesedával manžel, kdo ví, jak bych já sama s tím řidičákem dopadla. Olinko, Dano, díky :-)
Olga Štolbová
18.12.2015 10:32
Ahoj Libuško, jsem nadšená z tvé odvahy i z tvého povídání. Podobně jsem začínala před sedmapadesáti lety, ale to mě bylo třiadvacet. Pak jsem se řízením aut živila, celý předdůchodový život a bylo to moc krásné a byla jsem šťastná. Teď už nemohu řídit kvůli nemocným očím a moc se mi po tom stýská. Přeju ti samé šťastné kilometry a gratuluju k prima chlapovi. *****
Zdenka Jírová
14.12.2015 23:37
S obnovovacími znalostmi řízení auta mám také své zkušenosti. Asi 20 let jsem neřídila a předtím málo, a nechala jsem se přemluvit manželem, že to musím znovu zkusit. Podobně jako Vy , nejprve na polních cestách, pak jsem vyjela hrdě na okresku. Bohužel, v nepravou chvíli. Náhle proti mně vyjel náklaďák s rozšířenou korbou , kterou měl plnou sena a nějak jsem se nevešla. Sice jsem nejela rychle, okamžitě jsem zabrzdila, ale blatník byl zle pochroumaný a já dost otřesena. Stála mě ta zkušenost 15000Kč a já od té doby do auta nesedla.
Ingrid Hřebíčková
14.12.2015 20:45
Lubuško, velmi povzbuzující článek hlavně pro nás dvě - mě a Míšu, protože jsme se rozhodly letos udělat obě řidičák. Na rozdíl od vás, jsme ho nikdy neměly ,ale my se pustíme do toho s vervou sobě vlastní. Tak nás prosím držte palce. Už máme auto v garáži a čeká na nás. Děkujeme za vtipný článek.
Libuše Křapová
14.12.2015 19:28
Moc vám všem děkuji za to, že jste si přečetli můj článek i za milé příspěvky. Ani nelze reagovat na všechny, aspoň vybrané. Jarmilo, pokud to lze, pozdravujte kamarádku. Takovým lidem fandím. Libore, už jezdím i po dálnici a tam se musí rychleji :-) Vando, díky za povzbuzení, ale myslím, že radost, kterou rozdává, je největším kandidátem Eva M. Jitko C. a Blanko, jasně, my ženy jsme přece nejlepší, že jo? A ještě jednou díky za solidaritu ostatním :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
14.12.2015 15:52
Prima článek a přeji mnoho kilometrů bez nehod. Moje kamarádka si před měsícem ve svých 83 letech koupila nové auto zn.KIA. To staré jí dosloužilo.Ve vesnici kde bydlí je nyní terčem posměchu jak je možné, že tak "stará bába" má nové auto, kde na něj vzala a najednou ji lidé se kterými žije 30 let ani neodpoví na pozdrav. Je dobře být stál aktivní a učit nové věci, protože kdo je toho schopen - nestárne.
Alena Tollarová
14.12.2015 15:43
Libuško, přeji Ti, abys vždycky šťastně dojela tam, kam jsi chtěla. A zase se vrátíla v pořádku domů. Odvážnému štěstí přeje. Já jsem bohužel tu odvahu nikdy nenašla, ač vím, že je to špatně.
Libor Farský
14.12.2015 15:01
Bezva vtipný článek, Libuško. Moje žena také odmítala řídit a když už se jednou nechala přesvědčit, musel jsem jí slíbit, že se budu místo ní dívat na tachometr a hlásit jí "kolik jede". Těžká práce - při té závratné rychlosti!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA