ILUSTRAČNÍ FOTO: tramvaj.tym.cz
O studentské recesi: Tramvaj do stanice Úsměv
17. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
19.12.2015 23:46
No Zuzko, aspoň šlo jen o zadek. V Tvém prvním příběhu se smetákem šlo ale vyloženě o hubu , (tedy o život) ...
Zuzana Pivcová
19.12.2015 22:49
Jednou jsem jela v Budějovicích autobusem a jeli pán a paní, za sebou na jednosedadlech, ona nastoupila s krabicí, viditelně s dortem, ale pak se jí nechtělo dort držet, tak dala krabici manželovi, a dost zdůrazňovala, ať ji drží opatrně. Jinak bylo dost plno. Taky, jak už tu někdo psal, autobus cuknul a jedna slečna ze sousedství přistála pánovi zadečkem s minisukní na klíně, tedy na krabici. No, to bylo dílo. Holka rudá, paní taky rudá, ale vzteky, a seřvala manžela, že za to může on. Pak všichni vystoupili a konec už šel mimo mě.
Jana Šenbergerová
19.12.2015 20:02
Pobavil mě článek i komentáře, ale marně vzpomínám na nějakou veselou příhodu. Tak dám k dobru aspoň 5*, když paměť stávkuje. :-)
Alena Várošová
19.12.2015 19:06
Libore, vidíte co jste způsobil Vašim příběhem?Kolik lidí si povzpomínalo na své příběhy a napsalo do komentářů.Skvěle jsem se bavila s jednou tramvají Úsměv, co určitě všem v tyto adventní dny roztáhla pusu od ucha k uchu.No řekněte,co může způsobit jedna dnes už zlikvidovaná tramvaj?
Marcela Pivcová
19.12.2015 16:09
Libore, dobré, zase po delší odmlce jeden Tvůj vtipný příspěvek! Tentokrát si však vzpomenu na tramvaj, nikoliv na studentská léta. Tehdy jsem, obtěžkána taškami, vystupovala z tramvaje, když v tom okamžiku mi do cesty vběhlo dítě, které matka právě v tu chvíli nestřežila. Abych se vyhnula střetu s onou holčičkou, stoupla jsem - místo na schod - do prázdna. Téměř nevyhnutelný pád jsem doslova pár centimetrů nad zemí vyrovnala. Jen jsem vylekala pár spolucestujících. Školní příběhy budou jindy - snad!
Hana Šimková
19.12.2015 10:39
Jednou jsem se špatně držela , tramvaj cukla a já jsem letěla a na konci se posadila jednomu pánovi na klín.On se ale nezlobil a řekl mi, že měl hrozný den a já jsem mu ho opravdu vylepšila. Byla jsem totiž hodně mladá. Teď už by se mu to asi nelíbilo.
Libor Farský
19.12.2015 04:50
Evi, já jsem měl na mysli jakýkoliv veselý zážitek ze školních, studentských či učitelských (vychovatelských) let.
Eva Mužíková
18.12.2015 23:55
Libor, ráda bych přispěla nějakou tramvajovou příhodou, ale žádnou nemám. Tvým článkem a posléze příspěvky děvčat se opravdu bavím.
Alena Tollarová
18.12.2015 21:29
V 9. tř. ZŠ si třídní kašpar KK v učebně chemie vlezl do zasklené vestavěné skříně ve zdi. Nechtěl vylézt a učitelce tvrdil, že je mořská panna.
Hana Rypáčková
18.12.2015 20:33
Líbí se mi, jak se každý připojí a zapřemýšlí.Už na základce, když jsme jeli se souborem do Prahy /přehlídky tvořivosti mladých/ jsme zažili legraci s učitelem.Nabádal nás, ať nenaskakujeme na tramvaj a sám si zlomil nohu , když se stojící tramvaje spadl./Už bych se mu teď nesmála/.Dirigoval nás ze židle se sádrou a my se za něj styděli.
Myslím, že tramvajáci a železničáři byli něco jako zvláštní národ./Skupina celistvá/. Když jsem jezdila na měsíční tramvajenku, nějak jsem to nevnímala,honem se někam co nejrychleji dostat.Zažívám to znovu s open card- ta svoboda cestování.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA