Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Radovan Cakl
22.12.2015 11:23
Milá Elen, ani nevíš, jak Tvým veršům rozumím. Před 5 lety jsem prožíval podobné noci. Ale věř, že bude zase dobře. Teď je pro Tebe důležité, že nejsi na vše sama. Pak člověk dokáže mnohé překonat, stejně jako my s Jitkou. Myslíme na Tebe a držíme pěsti.
Eva Mužíková
21.12.2015 21:22
Drahá Elen, věř, že vše se v dobré obrátí, ač to bude nějaký čas trvat. K tomu Ti posíláme plnou náruč pozitivní energie, určitě ji pocítíš - já a Bertík / a že ten jí má posílanou od srdíčka pro potřebné opravdu velmi silnou/
Jarmila Peerová
21.12.2015 18:13
Smutné,ale krásné....
Alena Tollarová
21.12.2015 09:28
Elenko, všechny noci nemůžou být bezesné. Však se zase změní a my si od Tebe přečteme něco veselejšího. Těším se. :)
Elena Valeriánová
21.12.2015 08:36
Děkuji Vám všem za slova povzbuzení. Přejí Vám krásné vánoce.
Soňa Prachfeldová
20.12.2015 17:48
Elenko, tolik jsem s Tebou a my všichni na i60, je to jako modlitba věř, že Ti to pomůže. Těžké časy uplynou a bude zase dobře a nejsi sama na nic !
Jana Šenbergerová
20.12.2015 17:15
Elenko, rozumíme tvému smutku. Před třemi lety jsme prožívali hodně těžké chvíle s přáteli. Kamarádku zdrtila špatná diagnóza. Nakonec ji přijala, ale dělala všechno pro návrat zdraví. Rodina i přátelé ji podporovali a dnes už se tomu můžeme smát. Držíme vám pěsti, ať se k vám radost vrátí.
Michaela Přibová
20.12.2015 16:48
Krásná, smutná báseň.
Alena Várošová
20.12.2015 14:56
Moc smutná báseň Elenko.Tím,že jste i Vy smutná,tak se vše přenáší do Vašich veršů.Chtěla bych Vás potěšit, zvednout Vám náladu,určitě bude líp vysvitne sluníčko a pohladí Vás paprsky po tváři , očka se rozzíáří, bude zase dobře. Zvládnete vše,jste silná osobnost,musíte.
Libor Farský
20.12.2015 13:30
Elenko, všichni bychom Tě rádi aspoň na chvilku vzali za ruku.
Načíst starší příspěvky