FOTO: archiv autora
A život jde dál...
23. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
27.1.2016 14:48
Lidu,tak nevím jak s těma kozama? Střídaly se nebo ne. To víš,představivost je docela bezva věc. tam se dá vidět i to jinak nejde.
Lidmila Nejedlá
26.1.2016 22:21
Hezké vzpomínání, Petře. Dívky se střídaly, jen ta koza, cos musel dojit, byla pořád stejná???
Zuzana Pivcová
25.1.2016 20:09
Já vzhledem k svému přestěhování prožívala pubertu dost těžce (o tom jsem už rozhodně psala), ale vyprávění jiných si přečtu vždycky ráda.
petr stejskal
25.1.2016 19:47
A ještě drobnost pro Jitku. Ten učňák stejně jako dnes vznilké obchody vedle patří pod Čeperku. Takže nejen Vesna a další,ale i policejní škola,která vznikla z intru.
petr stejskal
25.1.2016 19:45
Ale jistě jsme se po 17letých slečná koukali. No kočky. Krásný věk,čupr holky.
Dnes bys cestu na intr u elektrárny nenašla. Vy jste chodívali napříč lesem, pak polní cestou a vylopli jste se naproti elektrárny. Dnes není polní cesta,ani vyšlapaná stezka lesem a navíc autostráda se nedá už přejít.
petr stejskal
25.1.2016 17:34
Janino,díky. Ale většinou ty jany byly milé. Ono samo jméno Jana je hladivé.
petr stejskal
25.1.2016 17:00
Jituli,je to asi blbé,ale který jsi ročník? Já 1945. Takže nevím jestli jsme se potkávali. V Čeperce bydlím od svých 24 let. Před tím jsem bydlel v Plačicích,což jistě dobře víš,kde to je. Do plačic jsem se nastěhoval ve svých 13 letech,pak učňák vedle leťáku,škodovácký. To už jsem smozřejmě pokukoval po dívčích ňadrech a prohlížel jejich štíhlé nožky. Potom vojna v Čáslavi ,rok po vojně svatba,krátce půl roku bydlení u Čáslavi,potom návrat do Plačic. Nástup k ČSD,a nakonec stavba domku v Čeperce. Bylo to hledání podle možnosti i dojíždění do práce. A aš bydlím v pardubickém kraji,duší stále hradečák. V Pardubicích zabloudím, v Hradci si troufnu říci,že ne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA