Lidmila Nejedlá
2.1.2016 22:42
Já to vím. A Vy se snažte, Petře. Rybník pro Váš lov je rozlehlý.
Zuzana Pivcová
2.1.2016 19:46
Vnitřní souboj touhy po nezávislosti a svobodě s touhou po opětované lásce a spojení je velmi ošemetný. A to se týká nejen mužů. Vy jste to vyjádřil jednoznačně a mužsky naturalisticky, ale je to tak. Někdy člověk zaváhá a pak lituje, někdy nezaváhá a pak lituje. A pořád něco hovoří pro a něco proti. Jak z toho ven... P. S. Ale vy jste přece jezdili autíčkem na výlety, ne??
Hana Rypáčková
2.1.2016 19:17
Však ona se nějaká dobrá víla najde, co pohladí a svobodu nevezme....Hodně štěstí.
petr stejskal
2.1.2016 19:05
Všem vám děvčata děkuju a přeju v tom roce 2016 hodně pohodičky,zdravíčka a samý úsměv na srdíčku. P.
Naděžda Špásová
2.1.2016 15:58
Petře, jste odvážný, když jste takhle obnažil své touhy a duši. Samota je strašák nás odrostlejších, který si bohužel nevybírá. Zasáhne a nechce odejít. Určitě někde pro vás je ruka, která uleví vašemu trápení. Jak já vždycky říkám, že je to o náhodě a náhoda je blbec. Přeji vám, ať nečekáte dlouho.
Ingrid Hřebíčková
2.1.2016 15:25
Petře, samota je někdy hodně krutá. Když má sestra Míša přítele, tak cítím samotu tíživěji. Dala jsem si inzerát, ale nevyšlo to. Buď se mi nezamlouvali nebo naopak. Dokonce uvažuji o tom napsat článek. Mě osobně formou inzerátu seznámení vadí. Jsem přesvědčena, že první dojem je důležitý, aspoň pro mně. I já se kolikrát ptám, kde dělám chybu. Nejvíc mi drásá, když za mnou jde někdo, o koho nestojím. Jsem ráda, že to co cítím já, má i muž. Kolikrát si říkám, to přece nemůže být všechno. Dala jsem si letos předsevzetí, že si změním život k nepoznání. To by v tom byl čert, aby se mi to nepovedlo. Zkuste to taky. Včera jsem byla v Praze a četla jsem slogan: Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod. Hlavně nepropadejte melancholii, ta je nejhorší, ta vás srazí k zemi. Přeji vám, aby se váš sen změnil ve skutečnost.
Alena Várošová
2.1.2016 15:06
Je to takové odkrytí Vaší duše Petře. Víte co je žen samotných,jen si vzít ty správné brýle a rozkoukávat se.A k tomu Vám přeji štěstí.
Michaela Přibová
2.1.2016 14:29
Dobrý den Petře. Rozumím vám. Vašich "jen několik slov" má obrovskou hloubku". Ano, svoboda je moc fajn, ovšem někdy se k ní druží samota či osamělost bytí. A podle svých nálad to vnímáme dobře nebo špatně. Je to jako na houpačce. A asi je to správné. Přeji vám vše nejlepší v novém roce a aby se vám vedlo dle vašeho přání.
Helenka Vambleki
2.1.2016 14:08
Vžýdyť ženských je víc než chlapů - a v našem věku obzvlášť - co takhle zkusit zdejší Seznamku? Třeba budete nějaká ženská ráda, až ji budete "mýt"/třetí odstavec/ - taky mám ráda společnou sprchu s miláčkem :-) :-) :-)