Vánoční procházka kaktusovou zahradou 
na Kanárských ostrovech - Lanzarote

Vánoční procházka kaktusovou zahradou
na Kanárských ostrovech - Lanzarote

24. 12. 2015
cestování Vánoce
Hodnocení:
(3 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Vando, tímto videem a procházkou po Lanzarote mezi kaktusy jsi nám dala hezký vánoční dárek. Děkuji Ti a přeji hodně krásných cest i v novém roce. PF 2016, Jarka
Alena Várošová
Taky mi vykvetl vánoční katus,ale to je chudáček,proto těm na Tvých fotkácht,DÍKY ŽE JSI NÁM Kanárské ostrovy Lanzarote přiblížila.Znám jen TENERUFE a už jsem to někde psala,že tento ostrov mne nějak neuchvátil,asi díky jeho sopečnému původu.Ta síla oceánu je ukrutná a díky za to,že jsem tě mohla syšet jak jsi přála krásné Vánoce.
Alena Tollarová
Tak to by si asi můj bratránek kaktusář sedl na pr..., sorry, jinak se to říct nedá!
Eva Mužíková
Vando, při pohledu na to vlnobití mne až mrazí... to musí být nádherný zážitek...
Helena Votíková
Kanárské ostrovy jsou krásné a jak jste psala každý je jiný. Navštívila jsem jen tři, a nejvíc se mi líbilo Tenerife, snad i proto, že jsem celý ostrov procestovala sama. Veliký zážitek pro mě bylo, že všude je Atlantik... . Druhou takovou perlou je Madeira. Přeji vám hodně krásných zážitků.
Hana Rypáčková
Na to , se mi spadl na zem z poličky a kus se ho utrhlo, kvete statečně.Hezké svátky....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%