FOTO: Jaroslava Handlová
Štolová slavnost
29. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
30.12.2015 18:41
O této slavnosti vím, ale časově jsem se do ní nikdy netrefila. Takže jsem ráda, že jsem si ji mohla takto přiblížit.
Marie Seitlová
30.12.2015 18:10
Jaruško, pěkná prohlídka Drážďan a ještě hezčí slavnost. Moc pěkné fotky, Díky
Alena Várošová
30.12.2015 17:43
Něco naprosto nezvyklého,zajímavého a oku lahodícího.To se Vám Jaruško povedlo,ráda jsem si početla a ještě více koukala na ty fotografie.Vrátila jsem se tak o pár století dozadu ,díky za přehlídku.Bylo to super 5*
Marie Novotná
30.12.2015 17:23
Jaruško,tohle musela být nádhera,proč já s Tebou nejela,můžu jen litovat.Tak asi příště už nebudu váhat,abych to viděla na vlastní oči.Napsala jsi to moc hezky a ty fotečky-to nemá chybu.
Eva Mužíková
30.12.2015 17:14
Teda Jarko, to je nádhera... Děkuji za přiblížení slavnostní atmosféry. Leží mi v hlavě asi nedůležitý detail - jak takového obra upekli:))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA