FOTO: archiv autora
Na Tiské stěny
9. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
10.1.2016 13:39
Petře, moc hezky popsaný výlet. Čiší
z toho obrovská pohoda. S vámi musí být bezva výlet :-)
Alena Várošová
10.1.2016 11:13
Hezký výlet Petře i s tou babkou co prodávala vsstupenky .Jí a těch krásných fotografií je aspoň sto.Díky za přiblížení Tiských stěn a že jsem se nemusela trmácet vlakem,busem a viděla jsem vše,jak kdybych tam byla.Díky.Krásné a úchvatné co příroda dokáže.Líbí 5*
Elena Valeriánová
10.1.2016 06:50
Tento článek je takové pohlazení po duši. Byl jste pilný fotoreportér. Ráda jsem si člànek přečetla a velmi ràda shlédla fotečka. Děkuji.
Lenka Hradecká
9.1.2016 23:52
To autobusové nádraží bylo opravdu ošklivé, tak ho zrušili. Ale doporučuji krásné České Švýcarsko - začíná to v Děčíně.
Naděžda Špásová
9.1.2016 23:19
Hezké fotky. Tiské skály znám důvěrně. Chodím tam totiž na houby. Máme to kousek, takže tam chodíme nejen na houby, ale i na procházky. Taky se tam moc líbí našim pejskům. No a kdybyste šel, Petře, ještě kousek dál, tak tam je krásná procházka na Sněžník. Ten stojí také za výlet. Ono kolem Ústí je spousta krásných míst k vidění.
Alena Vávrová
9.1.2016 22:26
Ve skalách je krásně. Přímo v Tiských jsem nebyla, ale naproti na Děčínském Sněžníku, v Hřensku, na Pravčické, nad Jetřichovicemi, podle Labe z lodě z DC do Hřenska se také otevíraly krásné výhledy a samozřejmě v Českém ráji Prachovské a skály u Příhraz a v Adršpachu. Ale máme u nás těchto krás mnohem víc, jen nejsou tak známé.
Zuzana Pivcová
9.1.2016 20:25
Ten kraj sice neznám, ale výlet by se mi asi líbil. Vy se máte, že máte jako zaměstnanec dráhy možnost takhle dobře cestovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA