Mé silvestrovské ba(bi)lancování s předsevzetím
4. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
6.1.2016 23:06
Teda, Liborku, tak málo neřestí? Ty, ty, ty - určitě jsi nám ještě něco zatajil. Ale to nevadí, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. A to pak bude tanec v Brlohu, viď? Věř, že nejrůznější ptákoviny neumí vymyslet každý. Jak vidíš, tady na íčku je umíme ocenit. Tak vesele do dalších nápadů - letos už nestojí zato spát zimním spánkem. Přeji krásný rok v Brlohu i mimo něj!
Elena Valeriánová
6.1.2016 21:10
Farský máš to za 5*. Milý Libore, Tvůj humor by se měl ordinovat pro ty, co mají splín, 3 x denně 10 kapek. A bylo by na světě určitě veseleji. Pískat na prsty jsem kdysi umělá opravdu dobře, dnes už to nezkouším. Místo neurolu si nechej napsat něco jiného, možná kvůli němu zapomínáš cizí jazyky . Děkuji za poslání obrázku. Jsem ráda, že jsi a že jsi můj virtuální (alespoň) kamarád. Šťastný nový rok.
Marie Magdalena Klosová
5.1.2016 22:20
Jestlipak se někdy "medvěd" odváží vylézt z brlohu a zúčastní se nějakého,možná už letošního srazu?Vypadá to,že by s ním mohla být zábava!Je to milé zábavné a upřímné čtení,Libore.A ty pohlavky mě rozesmály.)mm
Jana Šenbergerová
5.1.2016 22:12
Podle toho, o čem píšete a jak, usuzuji, že těch řestí máte mnohem víc. Určitě jste sebekritický, žádný náfuka, máte smysl pro humor, máte rád nejen zvířata, ale i lidi, a také život, i když jste ho nikdy neměl moc lehký. Přeji vám splnění všech vašich tužeb a přání. Je dobře, že jste tu s námi. :-)
Alena Várošová
5.1.2016 16:03
Moc vtipné a úsměvné bilancování Libore,ráda jsem si je s úsměvem přečetla.Dávám 5*
Ingrid Hřebíčková
5.1.2016 15:41
Čteme váš článek se sestrou a moc se bavíme. Připojujeme se k přání paní Jakubcové a také věříme, že přijedete na příští setkání íčkařů. Lidé s veselou myslí a nadhledem jsou kořením života:-).
Hana Šimková
5.1.2016 15:18
Čtu znovu a znovu a pořád se bavím. Je to opravdu krásně upřímné a vtipné.
VANDA Blaškovič
5.1.2016 14:02
..nejenom prkénko na WC mne rozesmálo..) Do nedávna jsme se modlili za sníh a Libore, Ty již čekáš jaro? Ale rozumím, jak často vám tam protahují silnice? Tys jak ten Karafiátův Brouček..:)
Marcela Pivcová
5.1.2016 12:58
Libore, myslím,že takovéto osobní přiznání věcí dobrých i těch méně dobrých tu ještě nebylo. K mnoha podobným bych měla odvahu se přiznat, ale jen k těm méně prozrazujícím - například, že třídím odpadky /a ještě kelímky a láhve pečlivě umývám/, tancuju jako medvědice, z živočichů praštím jen mouchu /a to ještě mi musí lézt aspoň do jídla/ atd... stejných ctností i nectností by se ještě našlo dost... S novým svetrem ještě počkej - podaří-li se Ti splnit Tvé novoroční předsevzetí, byl by Ti o pár čísel větší, co by sis s ním pak počal?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA