FOTO: archiv autorky
Nedělní procházka
3. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
4.1.2016 22:39
Maruško, pěkná propagace Havl. Brodu a jeho okolí. My jsme tam po některých shodných cestičkách šli naposledy na Nový rok a vypadalo to podobně. Dneska již stromy a všechno dostalo nový zimní bílý kabát. Za pouhý jeden den a všechno je jiné. A led už je dokonce i na Sázavě!
Eva Mužíková
4.1.2016 19:34
Maruško, já hrozně ráda prohlížím fotky z přírody, Ty Tvé jsou velmi zajímavé, dokonce i dokazují, jak se umíme o přírodu postarat. U nás v parku je také opravdová spousta ptačích budek, různých tvarů a velikostí. Je to velice záslužná činnost lidí, kteří mají k přírodě hodně blízko...
Marie Novotná
4.1.2016 17:55
Hanko R.Ptáš se jaké to tu máme? Na profilu mám Okolí mého bydliště,Údolí lásky a Špacírky letos i loňská.To všechno je moje okolí.Takové to tady máme.Ale našlo by se ještě mnoho hezkého k nahlédnutí.Každý měsíc je to tu jiné.Tam u vás je taky krásně.Tvoje fotky jsou toho důkazem.Příroda je všude a pokaždé jinak krásná.
Marie Novotná
4.1.2016 17:49
Olinko,moc ráda Bych Tě provedla našimi lesy.Mám je kolem dokola.Chodím skoro každou sobotu nebo neděli.
Marie Novotná
4.1.2016 17:46
Álo a Evo,ano -navrtané potrubí a odčerpávání načerno.V roce 2013 před vánocemi.Únik do země.Likvidace- mnoho kontaminované zeminy bylo odveženo,pokáceno mnoho krásných a zdravých stromů ,nebezpečí úniku do blízké vody v potoce a rybníce.Na internetu jistě najdete další informace.Stačí napsat:ekologická katastrofa u Knyku.Tady je jeden článek-starší .
http://www.enviweb.cz/clanek/havarie/98461/cepro-zvedlo-odhad-ceny-za-likvidaci-havarie-u-knyku-na-30-mil-kc
Eva Balúchová
4.1.2016 16:00
Taky nevím o jakou ekologickou katastrofu šlo.Asi jsem nepozorná.Jinak Marie máš fotky krásné,ale na rozdíl od AT mě to dnes ven zrovna netáhne.Ale stejně půjdu.U nás je dost nevlídno.
Alena Tollarová
4.1.2016 14:03
To jako někdo navrtal potrubí a čerpal? Na zamrzlý rybník koukám jako zjara. A docela mám chuť si taky vyjít trochu ven. Díky za to "postrčení".
Hana Rypáčková
4.1.2016 12:32
Takové procházky mám moc ráda.A jsem zvědavá, jaké to tam máte. Velmi hezké...
Jarmila Komberec Jakubcová
4.1.2016 11:32
Moc hezká procházka, také by se mi líbila. Už podle fotek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA