Rozhovor s Ninou
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Rozhovor s Ninou

6. 1. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Elen je to velmi smutný příběh a je to vlastně nešťastné děvče,které vyrůstalo v rodině,kde ani jeden z rodičů ji nešel dobrým příkladem.Matka alkoholička,otec s psychickými problémy a bratr schizofrenik.což je dost nebezpečná nemoc.Nikdy neví co mu našeptá jeho druhé já.Ještě že Jsi už doma, mezi svými ,mysli jen na příjemné věci. A brzy se uzdrav.
Hana Šorejsová
Elenko, napsala jsi to hezky, ač je to příběh smutný, Díky. Ty se uzdravuj !
Olga Štolbová
Moc, moc smutné. Ale opravdu nemůžeme zachránit celý svět. Dobře, že už jsi na tom líp a díky i za tento příběh. *****
Zdenka Jírová
Moc smutný příběh, ale vím ze svého okolí, že co nedostane dítě do vínku od svých rodičů, už málokdy dožene. A nemá co předat svým dětem. Já si dodnes pamatuji a dodržuji to, co mě učila moje maminka, tatínek, babička. Mám přítelkyni, která si nemá co pamatovat, protože její matka byla alkoholička a týrala ji. Nejhorší jsou flegmatičtí rodiče, kteří nechají růst dítě" jako dříví v lese" a nic mu do života nepředají. Nemohou se pak divit,co se stane z jejich dětí.
Jana Šenbergerová
Na tento smutný příběh mohu reagovat pouze pěti hvězdičkami. Co si myslím, by ze mě udělalo necitu, přestože nejsem. Elen, zkus bez lítosti přemýšlet, proč se ti tahle holčina připletla do života, i když jen na chvíli.
Lidmila Nejedlá
Elen, životní příběhy některých mladých lidí jsou tak smutné. Nemysli na to.
Zuzana Pivcová
Je to hodně smutné. Můžeš s takovým člověkem soucítit a přát mu dobro, ale pokud možno ho pak propustit ze svých myšlenek, protože Tě to oslabuje.
Marie Seitlová
Elenko, velmi smutný příběh. Je mi dívenky líto, ale co nedostala sama od rodičů do víku, nemá co dále předat.
Eva Mužíková
Nechci v žádném případě zlehčovat svými slovy tento příběh, je to opravu lidské neštěstí. Já jsem se , jak píše Jitka, opravdu měla možnost seznámit v Dětském výchovném ústavu se spoustou podobných. Ve většině případů bylo na vině pochybení rodičů. ALE, v mnoha případech jsem se setkala i s tím, že děti utíkaly ze spořádané rodiny za partou, nepomáhaly domluvy, prosby vidina trestu. Daly přednost drogám, prostituci, volnému stylu života v nedůstojných podmínkách / na.př: spaly na neskutečně špinavých matracích pod schody mezi odpadky, zahřívaly se alkoholem, byly otupělé užíváním drog, fetováním toluenu a jiných strašných přípravků. Když jsme je z našeho a rodičovského pohledu " zachránili", odmítaly pohodlí, utíkaly opakovaně. Odmítaly odvykací léčbu, odmítaly jakákoliv slova....V těchto případech zoufalství rodičů, kterým tyto děti doslova utíkaly před očima do propasti, bylo také veliké.
Elena Valeriánová
V úterý ráno jsme šly obě domů. Nina má domov v nějaké charitě, nebudu ji jmenovat. Jak nám donesla sestra věci, tak jsem se hned začala oblékat, celá natěšená. To děvče leželo schoulené do klubíčka pod dekou bez pohybu. Mohla být propuštěna uz o den dříve, ale nechtěla. Sestra ji to úterní ráno přišla 2x říct, aby se už oblékla, nakonec ji sama sbalila věci. Měla sebou čtyři igelitové tašky věcí, jako bezdomovkyně. Nikdy na ní nezapomenu. Rozhovor je celý podle skutečnosti, jen jméno jsem ji dala jiné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%