FOTO: archiv autorky
Kráska bez průkazu původu
11. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
13.1.2016 14:24
To je miloučké. Mé celé souhvězdí patří všem děvčatům, která se na trošce radosti pro Růženku podílela. A uznejte - tato panenka není nějaká tuctová Barbie. Pro zajímavost odkaz na muzeum panenek: http://www.muzeumpanenek.cz/O-muzeu
Jana Šenbergerová
13.1.2016 14:08
Jak píše Hanka, žádná náhoda. Ty opravdu neexistují. Ono totiž ve vesmíru platí nejen to, že protivy se přitahují, ale také stejné přitahuje stejné. To přece dobře známe z přísloví "Vrána k vráně sedá". A když je to v pozitivním smyslu, můžeme se z toho radovat všichni. Dobré duše se vždycky najdou.
Hana Rypáčková
13.1.2016 13:36
Určitě to bylo poslání z nebes. Správný člověk ve správnou chvíli na správném místě...Panenku Alenku měla moje sestra /1942/, já byla medvědí máma, ale pošilhávala jsem po ní. Někdy mi jí půjčila do kočárku, ve kterém jsem vozila míšu Ríšu. Pak jsem dostala svou panenku od babičky, ale Alena byla ta první dáma.Tak jsem při otevření článku jen vydechla "Alena". takové krásné doplňky ale nemívala...Takže ji uvidíme na paloučku, Růženko?
Soňa Prachfeldová
13.1.2016 13:12
Krásná pohádka ze života, Zuzka Růžence, Růženka si takové dárky tolik tolik zaslouží , Zazvonil zvonec a další krásné lidštiny nechť pokračují !
Eva Mužíková
13.1.2016 11:00
Zuzko, já Ti tak rozumím..... také jsem viděla nádhernou sbírku Růženčiných panenek na 60k... To mne inspirovalo, podobně jako Tebe a poslala jsem jí tuším dvě, nebo tři staré panenky - naháčky. Měla také velkou radost a já, když jsem je po krátké době viděla nádherně oblečené, byla jsem také až dojatá. Tak to má být - dělat radost maličkostmi ostatním i sobě. Děkuji Ti moc za tento :" Příběh jedné panenky z kontejneru"...Sbírka Růženčiných panenek je opravdový zážitek i pro nás již odrostlé:)))))
Dana Kolářová
13.1.2016 10:58
Zuzko, děkuji Tobě i všem zúčastněným za radost pro Růženku. Vzájemné obdarovávání je nejkrásnějším dárkem. Pohádka se šťastným koncem.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.1.2016 10:22
Zuzko - znám v Praze některé členky Klubu sběratelů panenek a v pátek 15. ledna se jedu za nimi podívat (a "pokecat si") na výstavu, která už probíhá v sídle Úřadu MČ Praha 8-Libeň.
(A vůbec mi nevadí, že vnučka (21 r.) neměla o panenky zájem. Ale pro event.svatební auto je ve skříni připravena krásná, jemná panenka-nevěsta - z Německa - na svatebním autě ji měla dcera).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA