FOTO: archiv autorky
Zimní hrátky
10. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
21.1.2016 14:31
I já mám rád zimu z okna obýváku. Ale přesto,tak jako většina z nás, přemluvím se,nabalím se a vykulím se. Ven,do zimy,do sněhu,který konečně trošku je. A závidím těm,co snad ližují,sáňkují. To mi totiž připomene mladá léta. Teda dětství,kdy na klouzačce jsme jezdili na taškách. No,tenkrát byly kožené. To,co jsme tenkrát považovali za kopeček,kde i skok jsme si vytvořili,ve věku starším kopečkem vlastně nebylo. Ale my jsme tenkrát byli jen v teplácích,neboť šusťáky nebyly. Navečer promáchaní jsme mazali domů. Úkoly napsat. No,televize nebyla a tak byl poklid. Ještě teda moc děkuju za ty obrázky zimy,která i kdysi bývala.
Soňa Prachfeldová
13.1.2016 09:51
Jak je vše krásné a idylické pod sněhem. Tak si ty chvilky musíme vychutnat a díky za ně Naďo.
Zdenka Jírová
12.1.2016 22:06
Zima je vždy nejhezčí na fotkách, které si prohlížíme v teple domova. Jinak děti - ty si rády zažijí. Pamatuji se, že jsem přišla ze školy, praštila taškou a šla sáňkovat nebo bruslit. Vracela jsem se za šírání, příjemně unavená a vysmátá. Na kopci nebo na rybníku byla halda dětí, užili jsme si hodně zimních radovánek,
dnes jsou saně asi archaický předmět a bruslí se jen ve městech, kde mají zimní stadion, ukázněně, v kruhu. Jinak si děti prohlížejí zimu také jen na internetu. Myslím, že jsme měli mnohem krásnější dětství než dnešní děti, protože jsme měli živé , veselé přátele.
Naděžda Špásová
12.1.2016 13:32
Milé dámy, moc děkuji za krásné hodnocení. Jsem ráda, když někomu svým příspěvkem udělám radost.
Lenka Hudečková
12.1.2016 06:31
Paní Naděždo, určitě jsou Vaše fotky krásné a děkujeme za ně. Mám to přesně jako Vy, nemám ráda zimu, ale když je čistá, krásně bílá a umrzlá, tak se mi líbí víc než bláto a mlhy. A taky všude chodím s foťákem, posledních asi 8 let a fotím všechno. I mně se lidé ptají, proč fotím to a to...Píšu kroniku města, tak proto, ale také hlavně pro sebe, mám plný počítač fotek a jestli se jich tam vejde milion, tak jich snad tolik mám :-). Přeji Vám krásné dny. Lenka
Eva Mužíková
11.1.2016 22:12
Naděždo, to je nádhera. Já každým dnem očekávám, že tady na severu to taky spadne, ale zatím jen prší a prší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA