ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com
Magický rok devítky
12. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.1.2016 13:04
Soňo, také Tě zdravím! To já mám jen tři, co nadělám. A máš úplnou pravdu, starosti s dětmi se z hlavy vyhnat nedají, i když jsou dávno dospělé a život si řídí samy. Jakpak pracuješ s těmi barvičkami? Je to zajímavé.
Hana Rypáčková
14.1.2016 12:31
Soňo, foťáček je šikula a ty taky. Liborku, už začni s učením, dokud to jde...Tak jsem si spočítala devítky :jedni máme všichni, druhou taky , součet prvních dvou čísel mi dává třetí a tu čtvrtou získám když poslední čísla sečtu a odečtu poslední nepoužité číslo .Na Jitku nemám.Ale velmi mě to nakoplo....
Moc hezká úvaha...Souhlasím se vším.
Libor Farský
14.1.2016 12:00
Soničko, o numerologii nic nevím, ale grafologii jsem kdysi studoval a také mám teprve teď nedávno darovaný foťáček. Ještě jsem nezačal, ale o to více oceňuji svým plným souhvězdím nejen článek, ale i zdařilé obrázky.
Olga Štolbová
14.1.2016 11:20
Ahoj Soňo, zajímavé povídání, mám o čem přemýšlet. A ty fotky se mi moc líbí, už jsi s foťáčkem krásně seznámená. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA