ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org
Houby a kuřecí prsíčka aneb Nejen zimní placičky
13. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
19.1.2016 16:11
Dano, právě jsem dojedla poslední placičku. Úžasné, moc jsem si pochutnala, teplé i studené vynikající...
Růžena Antlová
15.1.2016 13:54
loni houby stávkovaly ještě pár sušenýho praváka mám tak akorát na bramboračku . S tím kuřecím masem jsem tyhle placičky ještě nedělala ,ale dělala jsem je s vepřovým masem a čerstvými houbami. Fakt je to dobré už aby bylo po zimě.
Alena Vávrová
14.1.2016 23:02
Ještě se mi v piksle krčí hrstička sušených hříbečků od Růženky - zbytek pohltil vánoční kuba - ale mám velkou chuť to vyzkoušet. Dík za recept.
Dagmar Bartušková
14.1.2016 11:45
Když jsem "mívala domácnost", také jsem často vyráběla takovéto rychlé mňamky. Při pohledu na tu plnou mísu bych si, s dovolením, jednu placku vzala. Díky, Dano.
Jana Šenbergerová
13.1.2016 21:36
Nasávám tu vůni a nechávám si o placičkách zdát. Snad příští rok bude na houby méně skoupý. :-)
Hana Práglová
13.1.2016 21:35
Loni jsme nesebrali ani jednu houbu.Ale sušenou zásobu máme.Dobrý námět na další oběd-Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA