Můj seniorský život: Cestování po Jordánském království
FOTO: autorka

Můj seniorský život: Cestování po Jordánském království

23. 1. 2016
cestování Můj seniorský život
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
petr stejskal
Jarmilko, vím ,že je dnes teprve 1 únor,ale přesto pro jistotu. Pokud se nemýlím,tak se blíží svátek Jarmil a tak já včas přeju hodně zdravíčka, úsměvů a krásného cestování. Povídání jsou bezvadná. Dík.
Eva Balúchová
Skalní město Petra je nádherné.Dozvídám se z vašich článků o místech,kam se nikdy nepodívám.A taky obdivuji vaši odvahu při cestování.A přeji šťastné návraty.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji všem za hodnocení - mám připraveno ještě pár článků ze zajímavých koutů světa. Letos kromě Maroka letím na Gran Canarii a chci navštívit Gruzii i jiné bývalé státy SSSR jako Kazachtán, Uzbekistán ale také Sibiřskou oblast okolo Bajkalského jezera.Plánů hodně - ještě aby sloužilo zdraví a pak i mám málo času.Stále pracuji.
Alena Várošová
Moc skvěle popsané Jordánské královstí,jako kdybych četla knihu.Ať Vám slouží zdraví paní Jarmilo a cestovatelská vášeň,ať Vás neopouští. 5*
Marie Magdalena Klosová
Přeji ještě hodně cestovatelských zážitků.Děkuji za jejich zprostředkování.mm
Blanka Hlobilová
Moc zajímavý článek. Jen mi chybí popisky k fotografiím abych se mohla více orientovat. Myslím, že jako chvála to stačí!
Zdenka Jírová
MJe to milé vyprávění o místech, které mě fascinují, i když je nikdy nenavštívím. Viděla jsem o Petře dokumentární film moc se mi líbil i ta historie jejího objevu. Fotky jsou také nádherné.
Zuzana Pivcová
Vaše vyprávění je pro mě velmi zajímavé, určitě úchvatná místa, kudy kráčely dějiny, o nichž vypráví Starý zákon.
Marie Seitlová
Jarmilko, článek se mi moc líbí i fotky. S kterou cestovkou jste tam byla ? já s Avetour a bydleli jsme ve stejném hotelu jako vy. Byla jsem tam ale později, v říjnu 2014. Byl to úžasný zájezd s výborným průvodcem.
Alena Vávrová
Když jsem se začetla, pocítila jsem až husí kůži. Skalní město Petra mne totiž fascinuje. Kdysi jsem měla možnost koupit ve slevě pro mne nádhernou knihu "Svatá země". To je moje cestování po těchto končinách. A od kamarádky, co tam skutečně všude byla, mám dodnes na památku lahvičku vody z Jordánu. Je stále naprosto průzračná :-). Děkuji!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%