Ilustrační foto: pixabay.com
Můj seniorský život: Všední dny tak, jak jdou
19. 8. 2020To byl zvláštní sen, protkaný písničkou Hany Hegerové. Otvírám pomalu oči a sleduji pruh světla na koberci, který se dere mezerou v závěsech. V mysli mi doznívá text písně ze sna: "Všední dny tak, jak jdou za sebou po řadě, pusté a prázdné jsou v každičkém případě..."
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Krabsová
25.8.2020 20:56
Napsala jste to moc hezky. Vládnete slovem a umíte se radovat z každého dne. Krása!
Danka Rotyková
22.8.2020 18:51
Lidmilo, napsala jste to moc krásně. Také si někdy říkám, že tato část života je docela bezvadná, ať svítí sluníčko nebo prší. Tak si tu pohodu dlouho užívejte.
Jan Zelenka
21.8.2020 19:41
Krásný článek! -
Den za dnem je jen věčným snem a touha voní podzimem a sklenkou vína v šeru kavárenských koutů. -.
Anna Potůčková
19.8.2020 20:47
Moc hezký článek, dny a týdny vážně utíkají jako bláznivý. A s tím také naše roky. Zrovna včera jsem si večer psala se svým prvním životním tanečníkem a vzpomínali spolu na zábavu, kde jsem jej poznala, což už je krásných 45 let a stále jsme dobří přátelé a probíráme často spolu naše příběhy i ze současnosti
Marie Seitlová
19.8.2020 20:31
Moc pěkný článek, ráda jsem si ho přečetla. Jsi moc příjemná a milá ičkařka.
Elena Valeriánová
19.8.2020 14:09
Lidmilko, nezklameš, ani teď - ani ve vzpomínkovém článku. A co, ještě tančíš v županu rockenroll???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA