Ilustrační foto: pixabay.com
Můj seniorský život: Výlet do Německa
16. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
18.1.2016 15:03
Paní Heleno, obdivuji vás a přeji hodně štěstí i zdravíčka na dalších cestách.
Zdenka Jírová
18.1.2016 01:09
To byl určitě krásný výlet. Je dobré, že jste tak samostatná. Buďte i nadále.
Alena Tollarová
17.1.2016 22:29
Máte můj obdiv a také Vám přeji ještě mnoho pěkných dalších dlouhých i kratších výletů.
Soňa Prachfeldová
17.1.2016 21:21
Početla jsem si, skvělé, přeji Vám zdravíčko a ještě mnoho mnoho výletů !
Alena Vávrová
17.1.2016 18:42
Moc vám tu vitalitu přeji. Přečetla jsem si dodatečně všechny vaše články. Měla jsem na podzim před cestou autobusem do Francie velké obavy, dnes už vím, že byly celkem zbytečné, i když to může být případ od případu.
Eva Mužíková
17.1.2016 15:39
Paní Heleno, když čtu, že jste se v osmdesáti letech vydala na tak dlouhou cestu, dává mi to naději, že bych mohla nejméně dalších devět let také aktivně fungovat. Přeji Vám hodně zdraví a elánu do dalšího cestování.
Marie Foltýnová
17.1.2016 14:12
Taková dálka,tak to jste odvážná.Mě se líbí cestování autobusem se Student Agency.Je to příjemná jízda.Cesta rychle ubíhá při sledování filmů,které si kdo vybere.Podává se občerstvení,káva,.Na delší cestování je to ideální.Přeji Vám další příjemnější cestování k sestře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA