Máme rádi zvířata: V nouzi poznáš přítele
FOTO: archiv autora

Máme rádi zvířata: V nouzi poznáš přítele

18. 1. 2016
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Celý život chovám kočky, měla jsem i psa boxera, na kterého s láskou vzpomíná. O svých kočkách, které jsem většinou zachraňovala z útulku nebo od nehodných lidí, jsem na i napsala několik článků. takže mne doufám, nepovažujete za nepřítele zvířat, když jsem ocitovala klasika.
Dagmar Bartušková
Jo, Libore, je to smutné, ale přes to všechno jste mne v některých pasážích - v dobrém slova smyslu, příjemně rozesmál.
Jana Šenbergerová
Nikdy jsem neměla potřebu se zvířaty žít, ale také by mě nikdy nenapadlo jim ubližovat. Máte zajímavé postřehy, které se zvířaty nějak souvisí. Hezky jsem si početla a nad přečteným se zamyslela. Také jsem neváhala a šla hledat na netu, jak je to s tou labutí a našla jsem toto. http://www.brnozurnal.cz/nazory-glosy/nebud-labut-/
Zuzana Pivcová
Smutná vyprávění o zvířátkách mě bolí, protože jsme také o některá přišly lidskou zásluhou. Jeden náš soused v Týně byl likvidací koček pověstný, ale nemohly jsme mu to dokázat. Libore, Nebuď labuť jsme říkali jako domluvu ve smyslu Dej si říct, nebuď paličatý, neblbni, nemuselo to mít sexuální význam.
Naděžda Špásová
Tak já začnu. Libore, plně chápu tvůj vztek a bezmoc v případě kocourka. Od dětství jsem zatížená na kočky a psy. Každou újmu, která se týká všech zvířat těžce nesu. Bohužel takových blbců, jako byl ten, který Filípka zabil, bylo mnohem víc a vyskytují se i dneska. Popsal jsi to moc pěkně. Přeji ti, aby tě potkaly už jen samé veselé věci.
Jarmila Komberec Jakubcová
Kdo má rád zvířata, má rád i lidi. Můj nalezeneček - kocourek Piškot ihned pozná kdo je kdo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%