Ilustrace: Wikipedia Commons
Kámen mudrců není žádný šutr
20. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
26.1.2016 15:10
Ano Marcelo. Jak a proč minerály působí na fyzické i psychické fungování lidského těla je téma pro celkem obsáhlý, odborný článek. Velmi zajímavé téma.
Marcela Pivcová
26.1.2016 13:23
Tak to je téma, které mě zajímá, i když zdaleka všemu nerozumím. Věřím, že kolem nás jsou věci poznané, také i "poznané", nepoznané, ale poznatelné...ještě bych snad mohla ve výčtu pokračovat, ale to není účelem mého příspěvku. Ať nás ve škole učili čemukoliv, věřím, že v přírodě dochází k přeměnám, kterým většina lidí, i vzdělaných, nerozumí - ať se to týká hmoty, síly, energie. Nerada bych však teď vedla své úvahy jiným směrem, než tím, pro který jsem začala psát. Připojím tedy ještě jen k tomu, že mám svůj zvláštní vztah k nerostům - nevím, jestli mi přinášejí něco pozitivního nebo naopak, nevím, co by bylo, kdybych je doma neměla. Co když však je mezi nimi aspoň "můj kámen mudrců"? Doufám, Jirko, že zase napíšeš něco dál...
Zuzana Pivcová
21.1.2016 21:25
Jsem ráda, že někteří lidé už berou jako fakt, že existuje něco víc, než co nám dávali jako jediné platné z materialistického či dokonce marxistického pojetí. I když v mnohém z nás stále ještě řada věcí zavání šarlatánstvím. Já jsem v tomhle velmi otevřená. I když mnoha věcem ne zcela rozumím, snažím se sbírat poznatky a hledat třeba nějakou analogii s tím, čemu rozumím lépe.
Jana Šenbergerová
21.1.2016 20:24
Na toto téma jsou úžasná videa Nassima Harameina na you tube. Kdo hledá, nachází. ;-)
Hana Rypáčková
21.1.2016 19:03
Musím si to přečíst zítra.Požívám červeného vínka a nějak mě to nejde do hlavy. Ale mysteria mám ráda....Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co.../Tak zítra ráno, moudřejšího večera.//
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA