ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com
Jak sponzorujeme své potomky? Dost dobře!
19. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
21.1.2016 02:23
Po skončení studií získaly děti dobré zaměstnání. Podpořila jsem jejich snahu (bydlení), ale pouze formou půjčky (smlouva) - na další cíle si samy dokázaly prostředky přivydělat. Co jsem jim chtěla rozdělit, provedla jsem již za života = žádné hádky o dědictví nehrozí. Našla jsem si bydlení v Domě s pečov. službou s úhradou, kterou s důchodem zvládám - děti ani vnoučata nepodporuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.1.2016 17:00
Je pravda, že některé moje kamarádky finančně pomáhají svým dospělým potomkům a to jak dětem tak i vnukům. Pak si ale stěžují, že nevystačí z výší svého důchodu. Statistika je jedna věc a život druhá.
Naděžda Špásová
20.1.2016 09:39
Proč bychom je měli sponzorovat? Oba jsou dospělí a zaopatření. Slovo mamahotel je mi hodně protivné. S námi bydlí dcera, která přispívá na domácnost a my jsme rádi, že je u nás. Nevidím na tom nic špatného.
Hana Rypáčková
20.1.2016 09:21
Mamahotel jsme tu už probírali. Příspěvek dětí na rodiče je asi opravdu ojedinělý, jenže na pobyt v seniorském zařízení se doplácet musí.
Statistika nevidí na konkrétní případy. Ale k zamyšlení to je. :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA