
Jednou ze základních ingrediencí gugly je uzené maso. FOTO: pixabay.com
Gugla - znáte jej?
20. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
20.1.2016 16:47
U čtení tohoto receptu jsem se pěkně pobavila, sice nenajedla, ale pobavila, to jo. A přítok jsem první, kdo komentuje, tak přijedu zítra vkakem v jedenáct jedenáct. To abyste mi všichni nesnědli. Jejda, jen nevím kam, tak pokud se do místa určení nedostaví do oběda, určitě guglu vyzkouším. P
Dagmar Bartušková
20.1.2016 16:39
Petře, tento recept znám, a veřte, kdybych teď měla plný plech před sebou, pěkně velký kousek bych si zakrojila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA