Gugla - znáte jej?
Jednou ze základních ingrediencí gugly je uzené maso. FOTO: pixabay.com

Gugla - znáte jej?

20. 1. 2016
gastronomie recepty
Autor: Petr Halda
Hodnocení:
(4.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
U čtení tohoto receptu jsem se pěkně pobavila, sice nenajedla, ale pobavila, to jo. A přítok jsem první, kdo komentuje, tak přijedu zítra vkakem v jedenáct jedenáct. To abyste mi všichni nesnědli. Jejda, jen nevím kam, tak pokud se do místa určení nedostaví do oběda, určitě guglu vyzkouším. P
Dagmar Bartušková
Petře, tento recept znám, a veřte, kdybych teď měla plný plech před sebou, pěkně velký kousek bych si zakrojila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%