Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zuzana Pivcová
24.1.2016 08:39
Moc hezké vyznání i fotky. jsem ráda, že některá místa dokonce poznávám.
Zdenka Jírová
23.1.2016 23:57
Jak je krásně u nás doma. Jeden obrázek hezčí než druhý, někde jsem byla, někde ne. Dříve jsem také s rodinou hodně cestovala po té naší zemičce, kterou miluji.
Jana Šenbergerová
23.1.2016 17:05
Petře, váš akční rádius je neskutečný a záběry krásné. S chutí jsem s vámi "cestovala". Mnohá místa neznám, některá jsou mi blízká, ale všechna jsou mi moc milá.
Alena Várošová
23.1.2016 13:14
Pěkně napsáno a ještě nádhernější fotografie a těch teda je.Tak to bxla přehlídka stavení,chaloupek,dřevěnic a kráné přírody až mi oči přecházely.moc se mi to líbí.5*
Libor Farský
23.1.2016 12:39
Moc hezky podáno. Ty pocity s Petrem sdílím a dovoluji si připojit pozvánku na „Selské slavnosti“ v Holašovicích (viz několik Petrových obrázků selského baroka – památka UNESCO) nedaleko ČB. Bývá to v pátek – neděli ve druhé polovině července, já nevynechám nikdy. Je to vlastně lidový jarmark s kulturním programem. Návštěvníci mohou zhlédnout ukázky řemesel či zakoupit si výrobky z keramiky, kůže, proutí, paličkované krajky, tkaných oděvů. Svou zručnost představí řezbáři, nožíři, mincovníci, dráteníci, kováři, hrnčíři atd. Oficiální stránky obce Holašovice – s odkazy ke stažení (včetně kulturního programu v r.2015 a dopravního spojení) zde: http://www.holasovice.eu/udalosti/selske-slavnosti-2015/soubory-ke-stazeni/ . A ještě odkaz na video ČT„Poklad lidové architektury“ (18 min.) zde: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10316515252-vesnicopis/411236100231005-holasovice/ .
petr stejskal
23.1.2016 10:35
Pokud si klepneš na fotku,tak se ti tam objeví popis
ivana kosťunová
23.1.2016 09:26
Potěšením jsem si prohlédla krásné fotografie. Zněkterých mám dojem, že už jsem na tom místě byla, uvítala bych popisky, abych si to mohla ověřit.
Hana Rypáčková
23.1.2016 09:00
Moc se mi to líbí, slovo i obraz. Ale jak jsem upřímná, musím se přiznat, že i poslední obrázek s nápisem jsem uvítala. :-) Škoda.
Lenka Hudečková
23.1.2016 07:13
Krásná slova a nádherné fotky :-)